Od magičnog decembra i praznične euforije uz najbolju muziku, kreativne readionice, ukusna jela, pića i nezaboravan provod za sve uzraste, Starogradska zima nastavlja da bude mesto najboljeg provoda i tokom januara!

Danas će svi radoznali mališani moći da razvijaju svoju kreativnost u Muzeju primenjenih umetnosti gde ih od 17 sati čeka crtačka radionica, dok je od 18 sati na programu muzička radionica “Zvečkalica”. Od 19 sati svi zainteresovani mogu sugrađani mogu svratiti na Sensa radionicu gde će biti u prilici da naprave svoj novogodišnji parfem.

Četvrtak, 13. Januar ispunjen je sjajnim sadržajem za sve generacije. Od 15 časova sledi zagrevanje uz muziku, a od 17 sati najmlađi će imati priliku da se druže s Deda Mrazom. Mališani će moći da budu i deo raznih kreativnih akativnosti, dok je za 19 sati zakazan koncert Tijane Dapčević i dečjeg hora “Čarolija”. Posle dečijeg koncerta i hitova domaćeg DJ Tica sledi koncert za pamćenje uz pop pevačicu Mariju Mikić. Od 22 sata ona će atmosferu u Parku vojvode Vuka dovesti do usijanja, što je razlog više da dođete na Starogradsku zimu i uz najlepše pesme i sjajno raspoloženje dočekate srpsku Novu godinu.

Jedna od naših najtalentovanijih i najpopularnijih mladih pevačica, Marija Mikić poznata je kao neko ko pravi sjajnu atmosferu na nastupima, a u četvrtak publika će imati priliku da uživa u hitovima kao što su “Rano,” Jul”, “Knez Mihailova” I mnogim drugim

Kao što ste već i navikli na Starogradskoj zimi, petak je uvertira za sjajan vikend, gde ćete moći da se zagrejete uz Naxi hitove, a vikend je obogaćen sadržajem za sve ukuse i sve generacije, kada je na programu kvalitetna muzika, druženje s Diznijevim junacima, predstave i kreativne radionice.

Ne zaboravite i da uživate u gastro specijalitetima i omiljenim napicima na Starogradskoj zimi. Zimski šank i Gastro kućice nude vrhunska pića i jela iz najboljih beogradskih restorana, a rade svakog radnog dana od 15 do 22h, i vikendom od 11 do 23h.

Program "Starogradskazima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

Atmosferu iz Parka vojvode Vuka pogledajte u galeriji slika

Promo Starogradska zima