Max challenge je program koji je za kratko vreme stekao veliku popularnost, a razlog za to su sjajni rezultati koje postižu učesnici! Za 3 godine kroz program je prošlo više od 1.200 ljudi oba pola iz više od 20 gradova iz Srbije i iz 10 drugih država. Program je namenjen svima koji žele da promene svoje životne navike odnosno da prestanu sa konzumacijom slatkiša i slaniša, testa, kasnih obilnih obroka, koji žele da prestanu da grickaju tokom celog dana, koji su fizički neaktivni i žele to da promene. Umesto toga usvajaju se nove životne navike, kao što su zdravi i hranljivi obroci, svakodnevna šetnja, redovna fizička aktivnost, fokusiranje na pozitivne aspekte života; ove promene kao rezultat imaju: smanjenje telesne težine, promenu strukture tela, povećanu kondiciju, snagu i izdržljivost tela, regulaciju hormonskog i metaboličkog statusa, snižavanje holesterola, krvnog pritiska, veći nivo energije i životne radosti tokom dana, bolji fokus u svemu što čovek radi. Takođe, učesnici imaju viši nivo motivacije i inspiracije za ostvarivanje svojih ciljeva!

Jedinstvenost ovog programa se ogleda u tome što učesnici imaju svakodnevnu celodnevnu, „live” podršku tokom svih mesec dana koliko traje Max challenge. Sva komunikacija se obavlja onlajn, tako da stalno stiže nova doza inspiracije, motivacije, podrške od cele grupe. Takođe, mnogi učesnici su primetili da im baš podrška grupe znači i to što znaju da nisu sami u problemu koji imaju.

U toku su prijave za sledeće grupe koje počinju 8. marta i 5. aprila

Mesec dana bez slatkiša, slaniša, testa – tri obroka dnevno – bez kasnih obroka – svakodnevna šetnja min 3 km – fokus samo na lepim stvarima ‒ nagrade za najbolje svake nedelje – učesnici oba pola širom sveta.

Informacije i prijave na:

IG@marina_maxdance i @maxchallenge2022; maxchallengeoffice@gmail.com; www.max-centar.com

Mršavljenje111.jpg
Promo