Nakon naporne radne nedelje koja je bila ispunjena obavezama i stresom, pronađite koji trenutak slobodnog vremena da ga provedete u prirodi. Ne morate da idete nigde daleko, već do obližnjeg parka ili reke. Kalemegdan je jedna od omiljenih gradskih oaza puna zelenih površina, skrivenih kutaka i najlepših vidikovaca! Dođite da se povežete s prirodom, a tamo vas čeka i mnogo dobre zabave i gastronomskog užitka. Od 27. maja do 5. juna Kalemegdan je domaćin Beogradskog burger festivala u organizaciji Monda i Beofest-a uz podšku Grada Beograda, Beokoma i SAD ambasade.

Burger-festival-visual.jpg
Promo 

Ako volite da probate nešto novo, dobra vest je da će tokom deset dana festivala najbolji burger barovi iz Beograda i regiona pripremati za vas najukusnije burgere sa svojih menija! Osim uživanja u hrani i piću, Kališ će narednih dana biti mesto najboljeg provoda, gde će svako moći da uživa u omiljenoj muzici- od džez i fank zvuka do modernih ritmova za koje će se pobrinuti domaći DJ-evi.

Burger-Fest-61.jpg
Promo 

Burger festival je događaj koji okuplja prijatelje i porodicu, stoga dođite da se družite, zabavite i takmičite! Ukoliko igrate šah, stoni fudbal ili stoni tenis, pokažite svoje umeće! Najboljima slede nagrade. Očekuje vas i potraga za "Balkan burgerom”, kviz Sveznalice i turnir za ljubitelje piva! 

Oni koji ne vole takmičenje, ali im je strast kuvanje, imaju priliku da saznaju koja je tajna savršenog burgera. Vrhunski majstor, sertifikovani sudija za roštilj Klint Mejer pomoći će vam da usavršite svoje kulinarsko umeće.

Kako je Burger festival mesto koje okuplja sve generacije, obavezno povedite mališane jer ih čekaju zanimljive i edukativne radionice!

Za najbolji provod tokom ovih deset dana pobrinuli su se sponzori Beogradskog burger fetivala: Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.