Kelemegdan je jedna od omiljenih destinacija u Beogradu za opuštanje, uživanje u zelenilu i pogledu na reku. Na Kalemegdanu se mašta, vežba, bistre se misli, događaju se najlepši poljupci, ali se i "pune baterije". U ovoj oazi pozitivne energije, očekuje nas pravi dragulj zabave - danas, 27 maja, počinje drugi po redu Burger festival.

Očekuje vas ponuda burgera raznih ukusa, veličine i kombinacija sastojaka. Svi oni koji uživaju u ukusu roštilja, sigurno će izabrati omiljeni za sebe - opustite se i obradujte čulo ukusa gurmanskim užitkom. Kada isprobate više ukusa, za najbolji burger možete glasati na Mondo štandu i osvojiti nagradu. Otvaranje će obeležiti i dobar provod uz DJ IRON-a, a u subotu očekuje nas zabava za sve generacije.

U subotu 28. maja program na Burger festu na Kalemegdanu počinje Radionicom za decu koju je kreirao Frikom. Ako želite za vikend da se zabavite sa decom i organizujete neku zanimljivu aktivnost, očekujemo vas sa najslađim drugarima od 12 do 15 časova. U isto vreme mališani se mogu zabavljati i u nedelju.

Svi ljubitelji šaha imaće priliku da angažuju svoje "vijuge" i da osmisle strategiju za pobedu, jer u periodu od 12 do 15 časova očekuje vas amatersko takmičenje u šahu. Ne propustite ni potraga za BALKAN burgerom, kao ni Ligu šampiona.

Po-ìeo-je-prvi-Beogradski-burger-festival.jpg
Promo 

U nedelju 28. maja od 16 do 18 dobro zagrejte prste i spremite se za superzabavno takmičenje u stonom fudbalu, a posebno iznenađenje je plesno veče od 21:30 do 23:30. Ples je aktivnost koja opušta, pomaže da se kreativno izrazimo, osećamo slobodno, zato pustite neka ritam nosi telo i uživajte u ovoj predivnoj noći.

Za najbolji provod tokom ovih deset dana pobrinuli su se sponzori Beogradskog burger fetivala: Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.

Još detalja o programu i festivalu možete pročitati OVDE!