U nedelju, 28. maja u Mercator shopping centru očekuje vas jedan nov i harmoničan doživljaj kupovine. Mercator & Sensa vas pozivaju na radionice na kojima možete da proširite svoja znanja, budete kreativni, maštate, otkrijete neke nove vidike i završite ovu nedelju sa puno radosti i osećajem da ste učinili nešto vredno za sebe.

Ovog vikenda Mercator & Sensa doneli su jednu sasvim novu energiju u grad. Pored inspirativnih radionica u kojima su posetioci shopping centra uživali u subotu, nedelja donosi još niz čarobnih iskustava.

Na ovom Sensa Joy of being događaju u Mercator shopping centru, negujemo duh, telo i um. Upoznaćete se sa rapsodijom ukusa zdrave i biljne hrane, Live Vega biljni proizvodi koji će vas iznenaditi, kao i savršene moćne bobice iz Pulp Up-a. Lepotu podstičemo i budimo u savršenom skladu sa prirodom, pa vas na našim štandovima očekuju proizvodi Hvala kozmetike, Laše prirodne i eko kozmetike i Blossom esencijalna ulja - priroda u kapljicama.

Ukoliko na poslu dugo sedite, često se suočavate sa stresom i izazovnim situacijama, ne zaboravite da uvek i svuda možete raditi jogu i praktikovati umirujuće i blagotvorne vežbe disanja. U nedelju od 12 do 13 časova instruktori iz Holističke akademije Maya pokazaće vam kako da vežbate jogu na stolici - potrebno je nekoliko minuta, a vaše telo će vam biti zahvalno.

Od 13 do 15 časova možete kreirati svoje idealno leto uz moćan alat vizualizacije - izrada Vision boarda, odnosno mape želja ili namera. Ova kreativna tehnika jedna je od najpopularnijih u manifestaciji želja. Jednostavan, ali moćan alat pomaže da budete fokusirani na stvari koje su nam važne, odnosno da motivišete sebe da ispunite svoje namere i živite život kakav želite i zaslužujete. Hajde da ovako započnemo svoj put ostvarenja snova za leto 2022!

Umetnost je lekovita za dušu, a da li ste čuli za art terapiju crtanja fraktala? Ljiljana Nestorović iz Fraktal ART provešće vas kroz svet otkrivanja vaših misaonih obrazaca, tajni podsvesti i otkrivanja svega onoga što možete poboljšati. Crtanje fraktala jeste savršen vid meditacije, boravak u sadašnjem trenutku i susret sa sopstvenom intucijom koja kroz linije i boje može otkriti puno o vama samima i podstaći vas da se dublje povežete sa sobom.

Veganska kuhinja može biti neverovatno maštovita! Inspiraciju za savršeno kombinovanje ukusa i namirnica, i sjajne predloge šta da kuvate ukoliko želite da uživate u biljnoj i zdravoj hrani, daće vam Dušica Tomić, vlasnica Ahimsa vege kuhinje.

Osmeh će pokazati da je ovo bio jedan zaista poseban i dobar dan. Radosno iščekujemo naše zajedničko druženje!