Poslednje sedmice juna svečano je otvorena Riznica, prvi concept store prirodne kozmetike. Tijana Tomašević, kreatorka brenda Srbuška je ovo mesto izmaštala i pokrenula, a u ovom prostoru će se naći i mnogi drugi prestižni domaći proizvođači prirodne, low to zero waste kozmetike − isključivo ručne izrade. To ga čini prvom koncept prodavnicom tog tipa, ne samo na prostoru Zlatiborskog okruga, već i cele Srbije.

DSC_96281656491785792 (1).jpg
Promo 

S obzirom na izazove sa kojima se iz dana u dan suočavaju mlade žene preduzetnice u našoj zemlji, ideja da osnuje Riznicu i time ujedini sve male, a tako velike, Tijani se nametnula sama od sebe, jer je nit koja ih povezuje upravo u tom nesebičnom davanju sebe u svemu što rade i deljenje njihove strasti i ljubavi prema prirodi i svemu što je dobro, sa drugima.

DSC050111656492536777.jpg
Promo 

Pored Srbuške, čiste ljubavi na policama Riznica Concept stor-a će se naći: Aromakozmetika Klementina, Bloom care, Herba lab (prvi put u ekskluzivnom staklenom pakovanju), Oleum, Hygge, Charna botanical, Nature’s boutique, Freya candles, Jastuče Meri, Skroz relax jastučić, kao i Peekaboo handmade, čija je kreatorka Ana Ječmenica odigrala veliku ulogu u pretakanju Riznice iz sna u stvarnost. Riznica se nalazi u samom centru Zlatibora, u ulici Tržni centar bb, stepenicama desno do lokala broj 1. Dobro došli!