Sumiranje protekle godine, slave, druženja, pripreme za Novu godinu i ostale praznike samo su mali začini te decembarske užurbanosti zbog koje smo svi prepuni obaveza oko kraja godine i predstojećih praznika.

Kako je godina na izmaku, sasvim je opravdano što zbog mnogobrojnih obaveza koje imamo pri zaokružavanju prethodne godine kao celine svaku narednu dočekujemo sa velikim nestrpljenjem. Donosimo nove odluke i rezolucije, pravimo velike planove povodom kraja odlazeće, a dočeka Nove godine, kako da se pripremimo za tu posebnu noć i za predstojeću koja nas čeka tu, odmah iza ugla.

Bilo da ste tip ličnosti koji sa najvećom merom do detalja bira toaletu za novogodišnju noć ili je ipak dočekujete u kućnoj atmosferi svi se pripremamo za nove radne i životne pobede i brižljivo biramo poklone kojima ćemo obradovati naše najdraže.

Poslednji mesec u godini je period velikih gužvi, prazničnog šopinga, vreme za novogodišnju dekoraciju kojom ćemo i u svoje domove uneti dašak praznične atmosfere.

Osvežite svoj prostor i oplemenite ga u duhu praznika. Decembar je mesec kada podvlačimo crtu i sumiramo celu prethodnu godinu, a to je ujedno i idealan trenutak da se posvetimo svojim voljenima, deci i svim dragim ljudima koji nam tokom godine donose osmeh na lice.

Predlažemo da se opustite uz Doncafé Fresh. 100% domaća, ova kafa je tradicionalna mešavina brazilske arabike i posebnih sorti robuste, sa dominantnom aromom Brazila, blagog ukusa i odličnog balansa. Ova kafa u zrnu predstavlja ekskluzivnu i limitiranu ponudu koju možete kupiti samo na Kafa kod kuće online prodavnici. Nakon što vam isporuka stigne, otvorite i uživajte u mirisu sveže samlevene kafe. Pravi praznik za sva čula i za sve prave ljubitelje kafe! Posebnost ovog proizvoda je u svežini kojoj doprinosi to da prilikom svakog naručivanja proizvod se direktno iz fabrike pakuje i šalje na željenu adresu.

doncafe1.jpg
Promo 

I dok sa prozora posmatrate ljude koji negde žure, poneki ukras u lokalnoj pekari iz kojih izvire miris svežih peciva, zvuci domaće muzike na trgovima grada, vruće kuvano vino koje nam greje hladne prste i miluje nepca, intezivan ukus Doncafé Fresh kafe će ove zime postati neizbežni deo vašeg novogodišnjeg rituala.

Pored februara i marta decembar je treći vesnik ljubavi s obzirom da je prema brojnim istraživanjima mesec u godini sa najviše veridbi!

doncafe2.jpg
Promo 

Uživajte u svakom trenutku koji vam se dogodi i proživite svaku emociju koju vam kraj godine donese. Podelite te trenutke sa sebi dragim ljudima i potrudite se da sebi i svojim najmilija napravite uspomene kojih ćete se rado sećati kada život pred vas postavi nove izazove.