EFT OSNOVNI NIVO - Tehnika za 21.vek (samopomoć i prvi korak ka profesionalnoj edukaciji)

Za one koji bi hteli da nauče kako da primenjuju tehniku na sebi, kao i za sve one koji žele postati uspešniji u svojoj profesiji dodavanjem ovog moćnog alata imate priliku pohađanjem osnovnog EFT osnovni nivo /bivsi nivo jedan/.
Zamislite, kako bi to bilo kada bi svakog trenutka imali mogućnost umanjiti vlastitu napetost, bol, umanjiti teške emocije... To je moguće. Provedite četiri izuzetne večeri osnažite se znanjem koje ćete koristiti za pomoć sebi ili krenite u edukaciju ka putu praktičarske certifikacije kako bi dodali ovu efikasnu tehniku svojoj profesiji i postali još uspešniji kao medicinski radnik, alternativac, psiholog, coach, trener, edukator... Stotine hiljada ljudi u svetu se okreću ovoj revolucionarnoj tehnici.
Raspored edukacija ovog proleća je objavljen na našoj stranici i možete se prijaviti preko ovog linka
Trening se održava online 17-20.03.2023 od 19 do 22,30 h. 

PUT KA FINANSIJSKOM OBILJU - Petodnevna sukcesivna radionica

Negativne a time i sabotirajuće programe o novcu stičemo od prvog dana života kroz sve što čujemo oko sebe. Da bi promenili svoju finansijsku situaciju, jedan od prvih koraka je rešiti negativne programe podsvesti vezane za novac.
Ova celodnevna radionica je namenjena rešavanju upravo takvih blokada i uspostavljanju novog odnosa prema novcu i sa novcem. Pridružite nem se i proširite svoj emocionalni i mentalni kapacitet primanja i zadržavanja novca.
Termini sukcesivne petodnevne radionice su: 26.3, 23.4,10.56.6. i 25.6.
Od 19 do 22,30 h online i međusobno su povezani.

Treninge i radionice vodi Jasmina Kovačev Master Trener EFT tehnike i META-Zdravlja.

Više informacija na www.TehnikaEmocionalneSlobode.com