Njihov glavni savet je pravilna i pravovremena nega, a kao najugroženije područje navode tanku kožu oko očiju koja prva pokazuje znake starenja.
Zbog toga je veoma važno pružiti području oko očiju posebnu pažnju i sve neophodne sastojke kako bi koža ostala što duže elastična, zategnuta i blistava! Vrlo često su dame fokusirane na podočnjake, potpuno zapostavljajući brigu o kapcima. A da li ste znali da podočnjaci, koje dugujemo svojim godinama, počinju od tridesete godine, dok kapci padaju tek od četrdesete? Ako je vaš cilj da odložite znake starenja, stručnjaci predlažu da što pre počnete pravilno da negujete kožu oko oka, kvalitetnim kremama.

KompanijaAvon, koja se već 136 godina bavi lepotom, na spisak od preko 1000 patenata razvijenih u najsavremenijim laboratorijama – upisala je i revolucionarni Protinol™. Višestruko nagrađivani i nosilac prestižne Edison nagrade, Protinol™ pospešuje dva tipa kolagena koji hidratizuju kožu, smanjuju podočnjake i natečenost. Protinol™, kao jedinstvena kombinacija aminokiselina i ekskluzivno naučno otkriće, pomaže u održavanju savršene ravnoteže.

Kroz svoju Anew liniju, Avon menja pravila igre u podmlađivanju i procesu starenja kože jer, Protinol™ - aktivni sastojak svakog proizvoda iz ove linije, koži pruža primetnu punoću, volumen i čvrstinu i to samo nakon 7 dana!

Avon Anew.jpg
Promo/Avon 

Nova Avon Anew Renewal Power krema za područje oko očiju

Najnoviji proizvod iz Anew linije obogaćene inovativnim Protinolom™ je krema za područje oko očiju, pogodna za sve tipove kože, tonove i uzraste. Savršena je za sve one koji žele da se pozabave višestrukim znakovima starenja, sa posebnim akcentom na tretiranje osetljivog područja oko očiju.

Anew Renewal Power krema za područje oko očiju pruža dvostruko pojačanje kolagena - za vraćanje čvršće, glatkije kože. Među sedam moćnih anti-ageing benefita koje ona poruža, nalaze se i zaglađivanje kože, intezivno hidriranje, umanjenje finih bora i linija, čvršća koža, blistavija i jača koja licu vraća podmlađen izgled.

Nova Anew Renewal Power krema za područje oko očiju dostupna je u Avon brošuri od 1. maja po ceni od 990 RSD, kao i na sajtu www.avon.rs. Možete je poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!

AnewPowerSerum_Eye1.jpg
Promo/Avon