Manifestacija će biti održana od 14. do 22. oktobra, a ljubitelji pisane reči koji je s nestrpljenjem iščekuju biće u mogućnosti da željene naslove i nova izdanja nabave po specijalnim sajamskim cenama u 32 knjižare Vulkan širom zemlje i putem dva sajta – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs.

Preporuka novih sajamskih naslova Vulkan izdavaštva
Za ljubitelje popularne psihologije Vulkan izdavaštvo pripremilo je fantastičnu knjigu Zen terapija američkog pisca i psihoterapeuta Marka Epstajna. Knjiga Zen terapija donosi stvarne životne priče sa terapija održanih u autorovoj privatnoj ordinaciji u Njujorku. Razmišljajući o odabranim seansama, dr Epstajn posmatra kako budizam kao njegova religijska podloga utiče na način na koji radi. Meditacija i psihoterapija podstiču spremnost da se suočite sa životnim teškoćama sa takvom hrabrošću koju bi inače bilo teško prikupiti.

Da li ste ikada bili preopterećeni poslom i obavezama? Istovremeno osećali da ste i prezaposleni i beskorisni? Bili zauzeti, ali ne i produktivni? Osetili da vam vreme troše obaveze drugih ljudi? Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, onda pređite na stvar i pronađite suštinu koja u sebi krije esencijalizam kao način života, uz knjigu Pređite na stvar Grega Makjouna.

Na Vulkanovom sajmu biće predstavljena brojna hit ostvarenja, a među njima je i fantastična misterija Holi Džekson Kako ubijaju dobre devojke. Prvi deo trilogije prodate u milionima primeraka očarao je korisnike društvene mreže TikTok i ovenčan je britanskom Nacionalnom književnom nagradom 2020. godine.

Vulkan izdavaštvo i knjižare Vulkan organizuju Vulkanov sajam knjiga.
promo Vulkan 

Ne propustite erupciju najboljih knjiga i fantastičnih popusta! Napravite spisak naslova na vreme jer sa Vulkanovim sajmom knjiga dolazi i novi roman britanske spisateljice Džodžo Mojes. U tuđim cipelama je savršena knjiga za sve koji vole emotivne priče o neverovatnoj snazi ženskog prijateljstva.

Ljubitelji domaće književnosti biće u prilici da sa jednim od najznačajnijih srpskih putopisaca Dušanom Mikljom preispitaju mnoge paradokse naše civilizacije, nad kojima je svako od nas bio bezbroj puta zamišljen, i to na stranicama Mikljinog novog romana Istraga o neprilagođenima.

Promocija knjige Istraga o neprilagođenima Dušana Miklje u okviru Vulkanovog sajma knjiga zakazana je za 18. oktobar, sa početkom u 19 sati u knjižari Vulkan u Sremskoj broj 2.

Pripremite spisak knjiga na vreme i uživajte ove jeseni u najboljim Vulkanovim knjigama po najpristupačnijim sajamskim cenama!

(Promo)