Ako ste pasionirani zaljubljenik u automobilizam, uživate u pogledu na dobar automobil na otvorenom putu, ili stalno istražujete kakve nove preference nude najnoviji modeli, onda ne smete da propustite Galeriju automobila Srbije.

Postoje razni načini da se opustite, a iskustvo mnogih pokazuje da su otkrivanje novih stvari i adrenalin sjajne metode da pokrenete pozitivnu energiju u sebi. Sam pogled na preko 60 modela luksuznih i elegantnih četvorotočkaša može vas odvesti na neke divlje i nepredvidljive destinacije dok zamišljate sebe kako za volanom vozite po raznim predelima. Dok posmatrate ove neverovatne modele, moguće je da ćete osetiti blagi vetar u kosi i nalet adrenalina, a sjajna stvar je što možete na Galeriji automobila Srbije da isprobate modele u test vožnji.

Method/Promo GAS

Takođe, očekuju vas razna iznenađenja i bogata ponuda, a svoje novitete na ovom automobilskom festivalu predstaviće i globalno poznati brendovi kao što su Mercedes, Tojota, Kia, Volvo, Džili, Hjundai, Ford, MG, Nisan, Čeri, Pežo, Opel, Reno, Dačia, Suzuki, Škoda, Fiat, JEEP, Alfa Romeo.

Ulaz je besplatan - iskoristite ovu sjajnu priliku svakog dana do 22. oktobra od od 10 do 22 časa.

Pogledajte neke od modela u video prilogu ispod!

Galerija Automobila Srbije Promo