U produkciji Telekom Srbija i Zilion filma nastalo je 12 epizoda serije. Gledaoci će od 11. novembra moći da uživaju u zanimljivim zapletima svakog vikenda u 21h na kanalu Superstar.
Producent i glumac Lazar Ristovski zahalio se Telekomu na šansi za realizaciju jednog ovakvog projekta.
„Poslednjih godina u Srbiji da nema Telekoma praktično ne bismo imali filmski i serijski program, a na ovaj način je data šansa mnogim kolegama iz branše. Hiperprodukcija je nastala, a opstalo je ono što je kvalitetno i čvrsto verujem da je Tunel jedna od takvih serija“, naveo je on.

Nova serija Tunel od 11 novembra na kanalu Superstar - KZN serija Tunel
Promo 


Aleksandra Martinović, direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija, istakla je da je ovo još jedan projekat Telekoma Srbija koji postavlja nove standarde kvaliteta i donosi potpuno originalan sadržaj.
Telekom Srbija se strateški bavi razvojem kinematograifje i mi smo na ovom polju apsolutni lideri u regionu. U današnje vreme svaki korisnik može da prati sadržaje koje želi na različitim platformama, a mi smo tu da im ponudimo kvalitetan sadržaj, što ova serija svakako jeste. Tunel je specifičan po tome što je svaka epizoda priča za sebe, a ono što ga posebno izdvaja je što je u fokusu komunikacija i reči koje mogu promeniti nečiji život“, izjavila je Aleksandra.

Režija serije poverena je Petru Ristovskom koji je istakao da se serija bazira na istinitim događajima i likovima.
„Mi smo ljude koji rade ovaj odgovoran posao lično upoznali, a svi slučajevi su se zaista desili u Srbiji u prethodnih 20 i više godina. Imao sam priliku da razgovaram sa pregovaračima i kada sam čuo njihove priče nastala je ideja za seriju, jer ono što život napiše ne može ni najbolji scenarista da osmisli“, kazao je on.

Vodeće uloge u ostvarenju dodeljene su mladim glumcima, Minji Peković, Jovanu Belobrkoviću i Radovanu Vujoviću koji su naveli da im je drago što su deo ovog projekta, te da se nadaju da će publika prepoznati trud koji su uložili i svakog vikenda sa nestrpljenjem očekivati novu epizodu.
U epizodnim ulogama pojaviće se i veliki broj poznatih glumaca kao što su Nebojša Dugalić, Danica Ristovski, Miloš Timotijević, Sergej Trifunović, Miloš Đorđević, Branislav Lečić, Dragan Boža Marjanović, Tamara Šustić, Zoran Cvijanović i mnogi drugi, a još jedna specifičnost serije „Tunel“ je i to što je svaka epizoda priča za sebe, po uzoru na svetski poznate serije sličnog žanra.

Promo