Seda kosa je simbol elegancije i mudrosti. Uz brojne načine da pokažete ove očaravajuće nijanse, predstavljamo pet sofisticiranih frizura kako biste podstakli vašu maštu. Ne morate da brinete o održavanju novih frizura jer stilisti kažu da će ovako vaša seda kosa izgledati zdravo i bujno.  

Predstavljamo 5 sofisticiranih frizura koje sjajno pristajusedoj kosi.

1. Elegantan sedi paž do brade

Sintija Nikson zaprepastila je obožavaoce elegantnim i nenametljivim sedim pažom tokom prve sezone serije And Just Like That. Ova frizura je uvek elegantna i uredna i ne zahteva mnogo stilizovanja.  

2. Krakta slojevita piksi frizura sa šiškama na stranu

Džejn Fonda je prava trendseterka, tako da smo morali da uvrstimo jednu od njenih tipičnih modernih frizura na ovu listu! Jedna od njenih frizura je bila i laskavi piksi sa šiškama u stranu koje su fantastično naglasile njeno lice. Kratka kosa, kako je nosi Džejn Fonda, je glamurozna i donosi mladalački sjaj.

3. Piksi

Ako želite jasno da komunicirate ko ste, onda je piksi frizura za vas - hrabra i odlučna! Posebno je efektna sa sedom kosom, a praktična za tanje vlasi.

4. Ombre Bob

Ova klasična frizura je jednostavna za održavanje, dolazi u svim nijansama ali je sjajna za sedu kosu.

5. Slojeviti bob 

Helen Mirenje poznata po svojim sjajnim frizurama, ali ovu je teško nadmašiti! Ova frizura čini da kosa izgleda gušće i daje joj lep volumen.

Možda će vas i zanimati 4 frizure koje vraćaju mladalački sjaj za žene posle 40. godine.

Sensa

BONU SVIDEO:

FRIZURA BOB ZA TANKU KOSU Instagram/pollyvsayer