Sa radošću vas pozivamo na dugo očekivano druženje na Sensa Piazzetti sreće koja će se održati 9. i 10. decembra u BIG FASHION šoping centru od 16 do 21 h.

 Kao i svaki put do sada, pripremili smo program koji će vam nasmejati dušu, otvoriti srca i ispuniti ih radošću. Družićemo se na radionicama fraktala, saznaćemo šta nam zvezde pripremaju za narednu godinu uz naše astrologe, uživaćemo u mirisima etarskih ulja i iscrtavaćemo svoje mape želja. Moći ćete i u našoj Expo zoni da se upoznate sa malim proizvođačima koji su za vas pripremili organske i zdrave proizvode koja će probuditi sva čula.

Sensa piazzetta program nedelja 10. decembar.
Sensa 

 U nedelju 10. decembra nastavljamo da se družimo sa našim sardnicima.

Svima nam je potrebno malo pomoći kada je u pitanju održavanje naše vitalnosti i zato zašto ne bismo naučili zgodne trikove uz pomoć kojih možemo brzo i lako sebi da pomognemo. Za sve one koje žele da sačuvaju mladolikost Tijana Rakovac će predstaviti jogu lica.

 Kako biste dalje plovili srećno kroz ovaj vikend možete da se konsultujete sa nutricionistkinjom Ivanom Mišić i saznate kako da svoju dnevnu rutinu obogatite i budete svoj najbolji saveznik na putu zdravlja. Kako da održite svoju vitalnost i energiju saznaćete od dr Boška Hristića na radionici "Pulsna dijagnostika, reprogramiranje negativnih emocija".

Za istraživanje sopstvene duše i uživanje u otkrivanju čekaju vas "Crtanje fraktala" i Ljljana Nestorović.  A ako želite da saznate šta vam planete radosno spremaju, možete pitati Sandru Ristić na astro konsultacijama. I tu nije kraj čaroliji vikenda, jer će vam Danijela Odabašić pokazati svoju magiju, a vi joj se možete pridružiti u radionici "Crtanje čajem".

 Sara Petrović će vas upoznati sa energijom i bojom kristala na radionici na kojoj ćete moći da odaberete kristal za sebe..

Čekamo vas u atrijumu tržnog centra BIG FASHION (Višnjička 84), 9. i 10. decembra od 16 do 21h.

 Izvor: Sensa