Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 načina da postanete magnet za ljubav, sreću i bogatstvo: evo kako podići ličnu energetsku vibraciju

Kako da razumete tajne Univerzuma - ako podignete svoju energetsku vibraciju na viši nivo, uspećete da privučete sreću i blagostanje!

  Izvor: Foto: Shutterstock

"Ako želite da otkrijete tajne Univerzuma, razmišljajte o njima kao o energiji, frekvenciji i vibraciji." – Nikola Tesla

Ovaj Teslin citat opisuje kompletan Univerzum u jednoj rečenici, kao i sve nas u svom prirodnom obliku – energiji!

Svaki trenutak, događaj, interakcija i reakcija utiču na naš opšti nivo energije i stanje blagostanja. Svaki izbor koji napravimo ili povećava ili smanjuje našu vibraciju. I zato što smo vibracijska bića, svakog dana smo u konstantnom stanju promenajer energijanikada ne ostaje ista. Kada smo blagosloveni “dobrim” danima, naša vibracija naginje više ka pozitivnoj strani. Ali šta je sa danima kada izgleda kao da ništa ne ide u pravom smeru?

Povezane vesti

Ne brinite!

Postoji 5 načina na koje ćete, redovnim praktikovanjem, svoju vibracijupodizati za samo nekoliko minuta:

1. Fokusirajte se na sadašnji trenutak

Živeti u sadašnjosti je najjači izvor vaše snage i energije! Ako razmišljate o budućnosti ili se stalno prisećate prošlosti, rasipate energiju koja vam je na raspolaganju u ovom momentu. Kada vam misli “odlete” iz trenutka zvanog SADA I OVDE, praktikujte tehniku opraštanja sebi i drugima, i pustite prošlost ili budućnost da budu tamo gde im je mesto. Smanjite svoje veze sa ovim nižim vibracionim energijama. Na taj način otvorićete svoje biće za osećaj magije i lepote života u sadašnjosti.

2. Fokusirajte se na disanje

Kako biste odmah obukli “energetsku košulju”, jednostavno zatvorite oči i fokusirajte se na udisaje i izdisaje. Ova vežba vas povezuje sa centrom vaše duše i tela, opušta nervni sistem i podiže svest o tome da se nalazite u sadašnjem trenutku. Kada vam je fokus usmeren na disanje, postajete svesni svog uma, što vam pomaže da na jednostavan način prelazite sa jedne misli na drugu. Vežbajte redovno dok vaš um ne usvoji ovo kao najjednostavniju moguću radnju.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj