Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 AFIRMACIJA ZA PRIVLAČENJE NOVCA I BOGATSTVA: Moj novac je bumerang i uvek mi se vraća

Magična afirmacije za privlačenje novca - Izgovarajte ih svakog dana!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Promena načina na koji mislite o novcu jedan je od najmoćnijih sastojaka kada je u pitanju stvaranje čvrste finansijske osnove, novčane slike i odnosa koji vam dobro služi. Kada o novcu razmišljamo u pozitivnomsvetlu, odmah uklanjamo mnoge prepreke koje nam stoje na putu da napravimo promene.

Pročitajte još:

Afirmacije za privlačenje prave ljubavi: 21 dan ih izgovarajte pred ogledalom i očekujte romantične promene

20 afirmacija koje privlače ZDRAVLJE: izgovorite ih svakog dana i pošaljite želju Univerzumu

Zašto vam trebaju afirmacije za novac

Pozitivne afirmacije za novac moćne su jer počinju menjati vaše mišljenje i osećaj za novac i, verovali ili ne, tu morate početi. Budući da naše misli vode ka emocijama, ovo je prostor u kojem većina pojedinaca zaglavi kada je u pitanju transformacija njihove novčane situacije. Kada se zbog novca ne osećamo sjajno, manje je verovatno da ćemo zapravo preduzeti radnje potrebne za stvaranje promene.

U suštini, afirmacije će vam pomoći da prevladate samosabotirajućemisli. To je važno jer ono što svakodnevno mislite, vizualizujete i govorite sebi može promeniti (i čini to) telo kroz neuroplastičnost. Ukratko, imate sposobnost stvaranja novih nervnih puteva u vašem mozgu. To trenutno radite nenamerno ili namerno.

Ako vaša novčana slika nije ono što želite, vreme je da razmišljate drugačije. Doslovno. Možete koristiti neuronauku u svoju korist tako što ćete prepoznati kako se osećate u vezi sa novčanomsituacijom i pomoću afirmacija postići što želite.

Ono što afirmacije za novac ne mogu učiniti

Ali pre nego što započnemo, takođe moramo razumeti da "pozitivno razmišljanje" ne može samo po sebi promeniti svaku finansijskusituaciju - često postoje stvarna strukturna pitanja koja pojedincima otežavaju uspeh.

Usvajanje novčane afirmacije ne menja ovu činjenicu – to mogu samo sistematske promene. Međutim, ovaj se članak bavi činjenicom da mnogi od nas imaju negativan emocionalni odnos sa novcem, a prilagođavanje vaših razmišljanja o vašim finansijama može vam pomoći da razvijete zdraviji. To je mali lični korak koji možete preduzeti i koji može imati velike ishode.

5 pozitivnih stavova koje možete usvojiti

Sledite pet pozitivnih stavova prema novcu pomoću kojih možete uživati u navali pozitivnih osećaja i prionuti u produktivne novčane postupke.

1. Moj novac je pozitivan alat koji mi pomaže da živim sjajan život

Mnogi pojedinci novac vide kao "loš". Na njega se ne gleda kao na alat koji će vam pomoći da živite sjajan život, ali često se na njega gleda kao na nešto što vam stoji na putu i pridonosi boli i stresu. Ova će vam afirmacija pomoći promeniti stav prema novcu uklanjajući emotivne prepreke koje vam onemogućavaju trošenje novca.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj