Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

3 JEDNOSTAVNA ZAKONA POSTOJE U KOSMOSU - AKO IH POŠTUJETE, ŽIVOT VAM DONOSI DAROVE: Privlače ostvarenje onoga što želite

3 zakona kosmosa - privlače ostvarenje onoga što vam srce želi!

 Nenaslovljeni dizajn (16) Izvor: Shutterstock

Svi smo čuli za zakon privlačenja, ali zabluda je smatrati da je on jedino važan za srećan život. U kosmosu postoji više zakona koj mogu pomoći da promenite način na koji posmatrate svet i postanete najbolja verzija sebe. Donosimo vam priču o tri izuzetno važna zakona kosmosa koji mogu učiniti da otpustite negativnost, a manifestujete svoje snove i živite onakav život kakva ste oduvek želeli - ispunjen ljubavlju i radošću.

Evo koja su to 3 zakona i kako oni funkcionišu:

1. Zakon ritma

Sve u životu ima prirodan ritam, uključujući plime, godišnja doba, privlačnost, pa čak i seksualnost. Zbog zakona ritma, ne možete forsirati stvari kada nije pravi trenutak. Kada pokušate da nametnete stvari, to može poremetiti prirodni tok univerzuma.

Da bi zakon ritma delovao na vas, morate vežbati strpljenje. Verujte da će sve uspeti i dopustite da vas tok života preuzme i vodi. Kada naučite da plovite morem života i osvestite magiju pravog trenutka, stvari će se dogoditi u pravo vreme u vašem životu. Nećete uvek biti ista osoba i morate naučiti prihvatiti promene umesto da im se odupirete.

2. Zakon delovanja

Kada je promena neophodna, morate preduzeti mere da se promena dogodi. Ne možete čekati da se stvari same promene ili da verujete da će se to dogoditi, a da ništa ne radite. Da biste maksimalno iskoristili ovaj zakon kosmosa, napravite akcioni plan i počnite da pravite prve korake za njegovo ostvarenje.

Kada to učinite, moći ćete da dobijete stvari koje želite u životu. Ne morate uvek imati plan, ali ne možete sedeti u mestu i čekati da se stvari same dogode, bez vašeg truda. Ako ne delujete, nikada nećete stići tamo gde želite da budete u životu. Ponekad ćete morati da usporite i smislite nove načine za postizanje svojih ciljeva. Ostanite otvoreni za sve mogućnosti i obratite pažnju na važne znakove.

3. Zakon polariteta

Zakon polariteta podrazumeva da uvek postoje dve strane i dva ekstrema u svemu. Ako u vašem srcu postoji ljutnja, postoji i ljubav. Ovaj polaritet važi za svaku životnu situaciju, posebno na to kako doživljavate gubitak ili poraz. Svaki gubitak dolazi sa povećanjem u nekoj drugoj oblasti života, čak i ako to ne doživite odmah. Sa svakim krajem dolazi novi početak.

Sledeći primeri takođe se navode u ovom zakonu - dobro i zlo, toplina i hladnoća, ljubav i strah, sreća i tuga, stvaranje i uništenje, ponos i poniznost...

Osvestite zakone kosmosa i pokušajte da ih se podsetite u nekim kritičnim ili prelomnim situacijama života. Iskoristite ih za ostvarenje snojih želja!

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj