Kako biste privukli energiju novca važno je da pažljivo razmislite o rečima koje koristite. Postoje negativne izreke, poput "ne mogu", "ne znam", "nisam siguran", koje sprečavaju razvoj uspeha i priliv finansija. Sa druge strane, neke reči se smatraju pokretačem energije napredovanja i blagostanja. One su lozinke, tajni kod za privlačenje energije novca, a evo koje reči treba da koristite češće kako biste imali uspeha u finansijama!

"Uspeh"

Ova reč je možda najmoćnija i može se koristiti u velikom broju fraza. Korisno je izgovoriti ovu reč - lozinku čak i kao jednostavnu potvrdu ili kao deo fraza poput: "Idem do uspeha", "uspeh je već blizu." Ovo će zaista približiti vaš uspeh i pomoći vam da postignete najbolje rezultate u svemu.

"Zadovoljstvo"

Za mnoge ljude reč zadovoljstvo retko se povezuje sa poslom, ali je veoma jak magnet za sreću, jer kada nam se nešto dopadne, potpuno smo uronjeni u to. Kada dobijete platu ili uspete da rešite problem, uvek sebi recite: "Volim ovo da radim", "Uživam u ovome". Ne plašite se da podelite ove emocije sa drugima.

"Bogatstvo"

Bogatstvo prati ljude koji o njemu govore. Možete reći "Želim da budem bogat", ili možete reći "Ja sam bogat." Snaga takve fraze i reči se višestruko povećava kada potvrdno kažete: "Postajem bogat", "Bogat sam". Ovo je veoma jaka lozinka koja čini finansijske tokove aktivnijim. Što češće mislite o bogatstvu i o njemu govorite, postajete bogatiji.

"Napred"

Finansijski rast uvek povezujemo sa putem koji vodi napred. Morate da govorite "gore" i "napred" što je moguće češće. Na primer: "mi idemo napred", "ja idem napred". Takva lozinka pomaže u pronalaženju pravih rešenja u teškim situacijama.

"Sreća"

Reč "neuspeh" najbolje je izbegavati. Na primer, ako niste imali sreće u novčanoj transakciji ili kupovini, ne možete reći "nisam imao sreće" ili "nisam uspeo". Umesto toga, pokušajte da iskoristite reč "sreća" čak i u negativnoj situaciji, na primer - "ovaj put sreća odlučila da me zaobiđe, ali sledeći put biće uz mene".

Osim izgovaranja ovih reči i fraza, najvažnije je d arazmišljate pozitivno o sebi, novcu, poslu i načinu na koji gradite put uspeha. Energija obilja je u vama, samo je važno osloboditi se negativnih obrazaca i aktivirati je za privlačenje više novca. Vi to možete!

Izvor: Sensa