Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li želite miran život u sadašnjem trenutku? Evo šta možete da učinite…

"Kažu da vreme leči sve. To je zbog toga što se događaji nižu", reči su Charlesa Faulknera, Master Trainera NLP-a...

  Izvor: Profimedia/Shutterstock

"Kada razmišljate o problemima - vi živite probleme. Kada kupujete listić za loto - vi sanjate o životu kakav možete imati. U oba slučaja, ne živite u sadašnjosti, ne živite svoj život. Odluka i rešavanje problema danas je ono što će vas odvesti na pravi put." - Charles Faulkner

Kao pionir, inovator i stručnjak u dešifrovanju nesvesnih obrazaca ponašanja izuzetno uspešnih ljudi, a naročito na temu brzog donošenja odluka o finansijama, Charles Faulkner, Master Trainer NLP-a, veoma je cenjen i uspešan u poslovnom svetu. Posebno je poznat po istraživanju o metaforama i njihovoj ulozi u uticajnoj komunikaciji i postizanju vrhunskih rezultata.

Svoju uspešnu karijeru NLP trenera i VIP kouča, motivacionog govornika i autora počeo je studirajući lingvistiku na Univerzitetu Nortvestern. Međutim, kada je otkrio NLP, posvetio se ovoj metodi koju je odmah prepoznao kao nešto što će zauvek promeniti ljudsko ponašanje i komunikaciju.

Dnevnik uspeha: sreća skrivena u mislima...

Charles Faulkner je posebno razvio NLP metode za postizanje izvrsnih rezultata u svetu finansija, razvio je strateški model donošenja odluka baziran na obrascu misao-ponašanje veoma uspešnih ljudi, mapirao je strategije za terapeute i izvanredne pregovarače koje njegovim polaznicima omogućavaju ubrzano učenje i primenu u praksi. Savetnik je najvažnijih svetskih NLP instituta kao i NLP Instituta u Srbiji, autor je desetak knjiga o NLP strategijama, a i međunarodni je stručnjak za modelovanje veština i performansi nadarenih pojedinaca, timova i organizacija.

Sarađuje sa liderima iz Silikonske doline, najuspešnijim ljudima u Londonu i anonimnim najbogatijim ljudima sveta. Danas je predsednik Influential Communications, Inc. i strastveno se bavi svakodnevnim jezikom i njegovim uticajem na naša razmišljanja, odluke koje donosimo i promenama koje možemo da učinimo.

Šta biste izdvojili kao značajno za miran život u sadašnjem trenutku?

Radost u pravljenju razlika. Ne između dobrog i lošeg, već drugačijeg. Pronađite i pratite šta je jedinstveno za svaki trenutak. Ovo je više vežba nego sredstvo ili tehnika, zato počnite sa nečim što ćete raditi svakodnevno. Na primer, dok perete posuđe - obratite pažnju na prelamanje svetlosti, temperaturu vode, teksturu posuđa, umesto da se gubite u mislima...

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj