Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve naše psihičke i fizičke bolesti nastaju iz 3 razloga: samo ovako možete da se zaštitite

Iscelitelji otkrivaju - Sve naše duhovne i fizičke bolesti nastaju iz 3 glavna razloga!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mnogi se tokom života suočavaju sa raznim tegobama, ali postoji jedna pritajena stvar koja može biti glavni uzrok za oboljenje duše i tela, piše Lovesensa.

Od pada sa bicikla u detinjstvu, do sportskih povreda, pa sve do suočavanja sa težim oboljenjima poput zatajanja srca ili virusa, naše telo se celog života suočava sa raznim rizicima. Trenutak kada se u potpunosti suočavamo sa svojim telom, svakako je trenutak starenja, jer mnogi tek tada primete da je telo hram koje treba održavati i negovati godinama.

Sasvim je normalno i potrebno suočiti se sa svim ovim procesima, jer su oni deo našeg životnog ciklusa. Na taj način postajemo svesni da naše telo boravi na ovom svetu - ovde i sada.

Ako ljudske bolesti posmatrate očima iscelitelja, shvatićete da se istinski uzroci gotovo svih oboljenja nalaze u duhovnoj sferi koja je nevidljiva golim okom. Mnogi stručnjaci ističu da samo oporavljanjem duhovne sfere možemo u potpunosti isceliti telo.

Povezane vesti

Zbog toga u većini slučajeva nije dovoljno samo suzbiti simptom bolesti na fizičkom nivou. Da bismo pronašli pravi lek, prvo moramo doći do uzroka bolesti.

Sa stanovišta iscelitelja, postoje tri "klasična" uzroka bolesti. Zanimljivo je da ti razlozi nisu bakterije, virusi ili mikroorganizmi. To su negativna unutrašnja stanja koja se pojavljuju u našoj duši kao reakcija na toksično ili traumatično životnoiskustvo.

A prvo od tih negativnih unutrašnjih stanja je disharmonija.

1. Disharmonija

Disharmonija je stanje koje doživljavamo kada život iznenada izgubi svaki smisao za nas ili kada izgubimo nešto veoma važno - nešto što je za nas bilo spojna veza između duše i života.

Uzmimo za primer slučaj starijeg para koji je u braku dugi niz godina. Zamislite da jedan od njih naglo umre. Njihov odnos možda nije bio savršen, ali vreme koje su proveli zajedno, stvorilo je duboku i trajnu vezu među njima. Gubitak tako bliske osobe može dovesti do duboke unutrašnje krize. Često se u takvim slučajevima pogoršava zdravstveno stanje preostale polovine jedne celine. Dolazi do hroničnih oboljenja ili se javljaju nove ozbiljne bolesti.

Disharmonija u duši može izazvati osećaj nesposobnosti da kontrolišemo sve što nam se događa. To se može dogoditi polako i postepeno, ili kao posledica katastrofe koja nam je potresla život do samih temelja. Na primer, iznenadni gubitak posla, finansijski problemi...

Kada iskusimo osećaj nemoći i počnemo da posmatramo sudbinu kao nešto zlonamerno, to direktno utiče na našu energetsku matricu, čineći nas ranjivim i manje otpornim na bolesti.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj