Leto je vreme slobode, čestih druženja i opuštanja. I dok nekima takvi dani donose harmoniju i trenutke dublje povezanosti sa partnerom, drugima se smeši sasvim drugačija situacija. Ljubav i partnerski odnosi svakako nailaze na izazove. Oni se grade i kroz njih napreduju. Trenuci stabilnosti nude priliku da se stvori određena rutina i osećaj sigurnosti. Ali ljubav je ponekad varljiva, prevrtljiva, intenzivna i emocionalno zahtevna. Šta mislite, kakva je vaša situacija sa partnerom? Kako će vaša veza napredovati ovog leta i kako biste je mogli obogatiti?

Ako tražite odgovor na ova pitanja, bilo da ste u vezi koja stagnira ili ste je tek započeli, u tome će vam pomoći ovaj test. Samo izaberite jednu od dve ilustracije i pročitajte šta vaš izbor sugeriše. Podsvest vam uvek govori nešto što tinja u vama, ali vi to još uvek niste otkrili.

ILUSTRACIJA 1

Pred vama je period pronalaženja željene ravnoteže i poverenja među partnerima. Uspevate da se povežete na emocionalnom i fizičkom nivou. Pratite i slušate potrebe jedni drugih. Čak i ako ste u ranoj fazi zanosa , ovo leto je ispunjeno obećanjima koja trenutno nisu lažna. Nudi vam se prilika da izgradite odnos zasnovan na iskrenosti i komunikaciji i zajedništvu.

Ako ste trenutno sami, nemojte se zanositi velikim iluzijama i očekivanjima . Oni vas sprečavaju da uspostavite kvalitetan odnos. Ako vam se ponudi prilika da upoznate nekoga ko vas zanima, nemojte se odmah potpuno otvarati i ne žurite. Leto ionako ponekad prebrzo prolazi. Dajte sebi vremena i prepustite se. Možda nije loše da vas neko drugi vodi i promeni perspektivu.

ILUSTRACIJA 2

Pazi. Da li ste sigurni da je u vašoj vezi sve harmonično? Da li dajete više nego što dobijate? Ljubav, naravno, postoji, ali ne gubite sebe po cenu njenog postojanja. Ne bežite u svet savršenstva jer ono ne postoji. Nemojte sve idealizovati, radije se malo zapitajte i pokušajte da vidite kako možete produbiti trenutni odnos na zadovoljstvo i sebe i partnera.
Ako ste sami, svesni ste tačno šta zaslužujete i insistirate na vrednostima koje ste sebi postavili. Ne želiš nikome da daš svoje srce. Niste sumnjičavi, ali sada ste spremni da idete polako kako biste u svoj život pustili samo osobu koja vas je dostojna. Ipak, otvorite malo oči i dajte šansu nekim novim iskustvima. Tek tada je sve moguće.

BONUS VIDEO:

Zaljubljenosti ili ljubav, sve više singl ljudi MONDO/Uroš Arsić

Sensa.story.hr/Sensa/Z.A.