Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako prepoznati blizanačku srodnu dušu: 7 faza ostvarenja bezuslovne ljubavi

Blizanačka srodna duša je samo jedna u životu, polovina energetski identična našoj. Iste energije suprotne frekvencije, koje pri stapanju postižu efekat energetskog jina i janga...

  Izvor: Foto: Jelena Mitrović

Sresti svoju blizanačku dušu u ovom životu - da li je to privilegija, ljubav, sreća, patnja, izazov ili nepovratan smer na putu duhovnog razvoja, saznaćemo kada nam se dogodi.

Božanske blizanačke srodne duše ili blizanački plamen (engl. twin flame) treba razlikovati od termina i pojma srodne duše, jer njih možemo sresti i imati po nekoliko u životu. Srodne duše dolaze i prolaze kroz naš život kako bismo kroz odnose sa njima nešto naučili. Sa njima možemo biti u porodičnim, prijateljskim ili ljubavnim odnosima. Takođe, treba razlikovati pojam karmičke srodne duše od blizanačkog para.

Ko su, u stvari, naše srodne duše...

Blizanačka srodna duša je samo jedna u životu, polovina energetski identična našoj. Iste energije suprotne frekvencije, koje pri stapanju postižu efekat energetskog jina i janga. Onog trenutka kada se prepoznaju, blizanačke duše započinju proces povratka svojoj suštini kroz proces blizanačkog stapanja.

Identične energije naše blizanačke duše nas okreću našoj suštini, našem sopstvu. Kroz taj odnos postajemo više ono što već jesmo. Da li je naša blizanačka duša zaista naša, znaćemo to samo ako se sa njom stopili fizički, emocionalno, duhovno ili seksualno.

Kada se dve polovine nečega što je energetski jedno sretnu ponovo nakon mnogo godina i života razdvojenosti i nesvesne čežnje jedne za drugom, fizički susreti i samo ujedinjenje jesu veoma intenzivan i neopisiv događaj. Tako suočene dve polovine iste duše pokreću duboka, skrivena osećanja u njima samima.

Kada imaju fizički susret, oboje mogu da osete fuziju i podizanje kundalini koja ostavlja blizanačke polovine nadalje izmenjene. To je tako duboko iskustvo, da obe polovine više ne mogu da budu iste kao što su bile pre susreta, zato što se kroz intenzivno ujedinjenje stvara jači osećaj Sebe u svakoj polovini, što znači da sagledavaju same sebe na potpuno drugačiji način.

Ceo osećaj toga ko smo zaista na nivou Sebe duboko se menja nakon stapanja blizanačkih duša. Susret i stapanje sa drugom polovinom sebe samog vodi ka buđenju i snažnijem osećaju sopstva, pri čemu se otvaraju duboka osećanja i spoznaje na nivou duše.

Iskrena priča "blizanačkog para": ljubav koja nas je potpuno sjedinila...

Iako su jedna duša, a dva sopstva, blizanačke duše lako mogu izgubiti sebe jedna u drugoj. Kada se dođe do procesa blizanačkih duša, ljubav može postati veoma zavodljiva. Tada mislimo da osećamo bezuslovnu i nesebičnu ljubav za drugu polovinu, a zapravo je veza blizanačkih duša sve vreme veza koju imamo sami sa sobom.

Svaka polovina mora biti svesna i oprezna da ne bi izgubila i utopila sebe u drugom blizancu, jer kada se dogodi da jedna duša izgubi sebe, oba blizanaca su izgubljena.

Bliznaci, iako dele istu energiju, jesu posebne individue, sa sopstvenim prošlostima, često potpuno različitih interesovanja i navika. Na taj način se blizanci ispoljavaju kao dve suprotnosti, polariteti čija različitost u međusobnom ispoljavanju mišljenja, stavova i osećaja ume dosta da zbuni oboje u prvim fazama procesa.

Otkrijte svoju srodnu dušu...

Tada može doći do povremenih i privremenih razdvajanja kako bi svaka polovina ojačala u svom individualnom prostoru i kako ne bi bila preplavljena energijom druge polovine. Čak i kada oboje osveste svoje različitosti ili nemogućnost ostvarivanja spoljašnje veze, istovremeno osećaju magnetsko privlačenje i potrebu za stapanjem.

U tim fazama, ovakav odnos može postati frustracija i patnja, sve dok oba blizanca ne spoznaju da je prihvatanje i bezuslovna ljubav ono što treba da nauče kako bi došli do sopstvenog ispunjenja kroz jedinstvo sa drugom polovinom duše.

Mnogi parovi blizanačkih duša dožive kratak susret u ranoj mladosti i tada se razdvajaju, zaborave jedno na drugo, ne zato što to žele, nego zato što ne postoji drugi način za njihovu podeljenu dušu da raste individualno. One će se ujediniti tek kada budu bile bezbedne i snažne, u svom individualnom sopstvu. Da bi proces doživeo i ispunio svoj smisao, obe polovine moraju biti duhovno i emotivno zrele za ovaj odnos.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj