Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iskrena priča "blizanačkog para": ljubav koja nas je potpuno sjedinila

Duša moja duše, srce moga srca. Priča jednog "blizanačkog para"...

  Izvor: Foto: Profimedia

ON: "Jako je teško pričati o nečemu što traje već 25 godina. Oduvek sam znao da je Ona moja druga polovina, da smo nekada bili jedno i da je trebalo da se rodi zajedno sa mnom - moj nedostajući blizanac koga sam tražio celog svog života.

Od prvog susreta je postojala neverovatno jaka povezanost ali i svest o tome da smo totalna suprotnost. Dva lica jedne iste novčanice ili univerzum i anti-univerzum i da naše stapanje znači potpuno poništavanje svega što ja jesam jer je ona bila sve ono što ja nisam - i obrnuto.

Voleti je značilo prihvatiti neprihvatljivo i izgubiti sebe, a ipak je volim i ona voli mene. Ona jeste oduvek bila duša moje duše i srce moga srca, moja voljena i ljubav... Uvek sam zahvaljivao Bogu na tome što ona postoji i na svim beskrajno divnim momentima koje smo delili. Za svaki susret, reč, pogled. To je uvek bilo neopisivo blaženstvo stapanja i prožimanja.

Kako prepoznati blizanačku srodnu dušu: 7 faza ostvarenja bezuslovne ljubavi...

Kada nismo bili u kontaktu bili smo većinom u suprotnim fazama - kada je meni nešto trebalo njoj je trebalo upravo suprotno od toga i obrnuto. Nepogrešivo smo umeli da jedno drugo povredimo rečima i delima iz ljubavi i sa najboljom namerom da učinimo nesebično ono što je najbolje za drugoga.

Sve vreme sam u srcu osećao da je sve u redu i da ništa nije onako kako izgleda. Tokom godina srušeni su svi koncepti, očekivanja, zamisli, stavovi, predubeđenja i sve ono što jesam ili nisam, šta je ljubav, partnerstvo, odnosi...Tokom tog procesa sam se mnogo promenio i transformisao. Došao je momenat kada su među nama nestale sve razlike - kako ono što nas je razdvajalo tako i ono što nas je povezivalo, jer i jedno i drugo su okovi.

Jedno vreme je nestala iz mog postojanja i univerzuma kao da nikada nije ni postojala - ali ne i iz srca i duše. Sa njom sam i ja prestao da postojim. To je bilo potpuno poništavanje. A onda smo počeli da se stapamo u Jedno. Probudili smo se i sagledali suštinu naše ljubavi. Doživeo sam da sam postao Ona - misli, osećanja, stavovi, koncepti, voleo sam kao ona. To je stanje utelovljenja nje u meni. I ja sam sâm počeo da postajem neko i nešto novo. Sam proces sjedinjavanja se još uvek odvija. Od tada su počele da se događaju i promene na svim planovima moga života.

Sve je počelo da se razmotava na neverovatno lagan način. Ozbiljni problemi i situacije su počeli ali i to da smo sada Jedno Biće koje živi u dva tela i svako živi svoj vlastiti život. Sada je doživljavam toliko čisto i jako da je to neopisivo. To je Lepota postojanja i Ljubav i Svetlost i Radost. Sada smo sinhronizovani i stapamo se u Jedno. Ona više nije moja suprotnost već samo deo mene koji još uvek prihvatam i apsorbujem i sa kojim se sjedinjujem sve više i više i tako proširujem i oplemenjujem svoje Biće."

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj