BUDITE SE SVAKE NOĆI U ISTO VREME? PODSVEST ŠALJE PORUKU: Saznajte zašto vam se prekida san - sve se dešava sa razlogom

U zavisnosti od sata u kom se budite tokom noći, podsvest vam šalje određenu poruku i sve se dešava sa razlogom. Saznajte zašto.

Shutterstock

Stalan raspored spavanja je od vitalnog značaja za pravilno funkcionisanje ljudi. Međutim, nedavno su naučne studije zabeležile neke neobične slučajeve koji prikazuju čudan obrazac u kome se prekida čovekov san.

Studije su otkrile da su se mnogi pacijenti u bolnicama probudili usred noći iz čista mira, bez ikakvog oblika fizičke nelagodnosti. Kasnije su istraživanja došla do određenih ideja o tome šta bi to moglo biti. Utvrđeno je da za sve postoji razlog u našoj podsvesti.

Obrasci prekidanja sna u određeno vreme tokom noći:

1. Buđenje u intervalu od 21 do 23 časa

Buđenje u ovo vreme ukazuje na ozbiljnu anksioznost i stres na radnom mestu. Možete se smiriti praktikovanjem joge i dubokom meditacijom. Nervi će se smiriti i ovo će vam pomoći da se bolje naspavate.

2. Buđenje u intervalu od 23 časa do 1 u noć

Prema kineskoj medicinskoj nauci, žučna kesa je najaktivniji deo tela u ovom periodu. Buđenje tokom ovih časova označava emocionalnu uznemirenost i depresiju. Trebalo bi da potražite stručnu pomoć za rešavanje depresije. Takođe, morate naučiti vrednost samoprihvatanja i naučiti da ne živite u prošlosti.

3. Buđenje u intervalu od 1 do 3 časa ujutru

Buđenje u ove sate označava preterani potisnuti bes u vašoj podsvesti. Rešite svoje probleme sa besom efikasno, da biste smanjili učestalost prekidanja spavanja. Takođe, pokušajte odmah da popijete čašu hladne vode da biste se umirili.

4. Buđenje u intervalu od 3 do 5 časova ujutru

Kineska medicinska nauka navodi da se energetski meridijan vašeg tela u ovoj fazi bavi funkcionisanjem pluća. Ovi časovi su povezani sa mrzovoljom. Tuga se može proterati samo seansama samoprihvatanja, samorazvoja i pravilne meditacije.

5. Buđenje u intervalu od 5 do 7 časova ujutru

Prema kineskoj medicinskoj nauci, energija vašeg tela u ovom periodu se bavi funkcionisanjem debelog creva. Prekid sna u ovoj fazi ukazuje na stanje emocionalnog opterećenja. Da biste se oslobodili ove napetosti, pokušajte što pre da ustanete i odete u kupatilo.

Izvor: Sensa