Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Feng šui protiv bolesti, svađe i negativnosti u domu: ova stvar podiže dobru energiju i privlači zdravlje

Za harmoničan dom u koejmvlada samo dobra energija - ovu magičnu stvar treba da ima svaka kuća!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Šta je terapija zvukom?

Kuća koja je mirna i tiha je ona vrsta kuće koja stvara jin energiju - a s vremenom ta vrsta energije može baciti u depresiju čak i najvedriju i najoptimističniju osobu.

Da biste podigli energiju svog doma, pokušajte da unesete jasne, čiste zvuke pevajuće činije ili mesinganog zvona. Zvuk zvona ili pevajuće činije emituje frekvenciju tona koja seče jin energiju i tera je iz vašeg doma.

Veruje se da “pevajuće činije” emituju zvuk vakuuma (ili svemira) i da imaju sposobnost da uravnoteže energetskapolja.

Započnite zvonom u središtu sobe ili kuće, a zatim se pomerajte od vrata u smeru kazaljke na satu, obavezno zvonite na zvono u tamnim uglovima i stagnirajućim mestima prostora. Ova područja prikupljaju jinenergiju i postaju vakuum, privlačeći više jin energije u njih.

Povezane vesti

Kada se koristi zvono ili činija, zvuk prodire kroz jin energiju i stvara efekat čišćenja. Učinite ovo tri puta u svakoj sobi da biste u potpunosti prodrli u to područje čistećim chi zvukom.

Tradicionalna pevajuća činija koja je nastala na Tibetu napravljena je od sedam vrsta metala koji predstavljaju sedam glavnih planeta.

Korišćenjem jednog od njih ne samo da ćete očistiti sobu, već ćete i očistiti vašu ličnu energiju. Primetićete da kada se posuda udari i bat istrči po spoljnoj ivici posude, zvukovi koje emituju počinju da vibriraju u talasima. Udarac proizvodi oštar zvuk koji stvara snažan eho u vazduhu, u vodi i u našim telima.

Rezonantne zvučne talase osetiće svako ko koristi pevajuću činiju i proći će kroz vas, razbijajući svaku negativnu ili mračnu energiju

Pevajuće činije donose snagu i snagu planeta kako bi podigle vašu energiju i razgradile stare energije. Koristite ih kada u vašem domu ili kancelariji postoje bolesti, svađe i nizak nivo energija.

Ako se redovno koristite, primetićete da vam lična energija posvetljuje.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj