Nakon što je par iz Amerike kupio veliku kuću u gradu i započeo sa isplaćivanjem rata, shvatili su da njihov san nije u potpunosti ispunjen, piše Lovesensa.

Cera i Oliver su shvatili da im život u gradu i u velikoj kući ne dozvoljava da se bave stvarima koje ih ispunjavaju, kao što je boravak u prirodi ili bavljenje sportom. Zbog toga su se odlučili na krupan potez - napravili su jedinstvenu mini kuću na točkovima.

Njihova mini kuća na točkovima pozicionirana je trenutno u samom srcu prirode i izgleda kao mali dom iz bajke. U kuću su uloženi posebni dizajnerski trikovi, kao i jedinstvena dekoracija. Stil kuće inspirisan je njihovim originalnim domom. Izabrane su boje, oblik i materijali koji će ih podsećati na njihovu porodičnukuću. Kuća je dizajnirana van mreže, što paru donosi mogućnost da putuje u svojoj kući na točkovima.

U njihovoj minikući postoji prostor za opuštanje (mali dnevni boravak), kuhinja i kupatilo, a stepenice iz donjeg dela vode na galeriju u kojoj je prostor za spavanje.

Cera obožava da prosto bude ispunjen prirodnom svetlošću, pa su se odlučili da imaju puno prozora. Iznad kreveta za spavanje nalazi se veliki krovni prozor kroz koji par posmatra nebo i zvezde. U svakom delu kuće nalaze se zelene biljke, pa je lepota prirode ispunila i unutrašnjost ovog mini doma.

Najpraktičnija stvar u mini kući svakako su stepenice u kojima je skrivena veš mašina, frižider, prostor za kućnog ljubimca i fioke kao vid ostave.

Pošto Oliver ima iskustva u građevinarstvu, a Cera je talentovana za dizajn, par je nakon što je izgradio svoju kuću odlučio da pokrene sopstvenu kompaniju za pravljenje malih kuća.

U video prilogu pogledajte kako izgleda ovaj mini dom iz srca prirode!

Izvor: Lovesensa