Emisija "Living big in a tiny house" ovoga puta je inspirisala sve koji žele da imaju moderan, a mali i praktičan dom, a da ne potroše previše vremena, materijala i novca za izgradnju, piše Lovesensa.

U blizini jezera Taupo, na NovomZelandu smešten je dom koji je napravljen od tri transportna kontejnera. Ovaj zanimljiv i ekonomičandom od 45 kvadrata izgrađen jena prelepom uzdignutom delu, sa fantastičnim pogledom na jezeru i planine.

Sve je stalo u samo 15 kvadrata, a kuća izgleda čarobno: zavirite u najlepši mali praktičan dom (FOTO, VIDEO)

Brendi, vlasnici kuće, nije novost da živi u dom napravljenom od transportnih kontejnera. Njen prvi projekat bila je kućica od jednog kontejnera, da bi kasnije proširila na 3 kontejnera i stvorila ovaj fantastičan moderni dom.

Transportni kontejneri su sve više popularan uzbor za izgradnju domova, napravljeni su od čvrstog materijala i lako se od njih konstruiše željeni životni prostor.

Praktično organizovane prostorije u domu, multifunkcionalan nameštaj i dobra porganizacija, čine da u 45 kvadrata stane apsolutno sve što je potrebno - dnevna soba, spavaća soba, kuhinja, kupatilo i radni prostor.

Ono što izdvaja ovu kuću od drugih, svakako je predivno uređen trem sa božasntvenim pogledom na prirodu.

Pogledajte u video prilogu kako izgleda ova moderna kuća od transportnih kontejnera.

Izvor: Lovesensa