Zamislite dom koji je ispunjen mekanim jastucima, nežnim bojama, romantičnom dekoracijom i u kojem se osećate kao da ste u najlepšem snu.

Baš takav dom pronašli smo na Instagram nalogu @herzenstimme. Kombinacija skandinavkogdizajna i bohostila učinila je da ova kuća odiše posebnom dozom romantike i komfora.

Pročitajte još:

STAN KOJI NAS JE OČARAO - SVAKI UGAO JE PREDIVAN: Zavirite u najlepši dom sa Instagrama (FOTO)

STAN OD 19 KVADRATA U KOJEM JE SMEŠTENO SVE ŠTO VAM TREBA: Pogledajte predivan mali dom koji je fantastično organizovan (VIDEO)

3 STVARI KOJE U KUĆI TREBA DA OČISTITE PRE ZIME: savršen plan za dom koji je uvek uredan i čist

Svakom kutku kuće posvećena je posebna pažnja- Od stepeništa, dnevne sobe, pa sve do prostora za čitanje - svaki detalj ima posebno zančenje i simboliku, a svi zajedno odaju energiju ljubavi i toplog doma.

Lampice, vuneni i plišani jastuci, zvezde, originalne boho slike i unikatan namešataj - sve izgleda čarobno, kao savršen beg u svet snova.

Iako u domu ima puno detalja, otvoren prostor mu pruća praktičan raspored i boje - crna, bela, boja drveta i nežno - pastelnenijanse.

Posebnu pažnju privlači i spoljni deo kuće u kojem se nalazi kada za uživanje, podjednako lepo dekorisana kao interijer.

Pogledajte slike i potražite inspiraciju za svoj dom!

Izvor: Lovesensa