Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FENG ŠUI - 3 STVARI KOJE NIKAKO NE SMETE IMATI U PREDSOBLJU: Odmah sa vrata uvlače u dom negativnu energiju

Feng šui upozorava - ove 3 stvari nikako ne držite u svom predoblju!

 Feng šui 3 stvari koje ne treba imati u predsoblju_1055474567 Izvor: Shutterstock

Predsoblje je vrlo važan prostor prema feng šuiju koji oslikava čitavu energiju našeg doma. Posebnu pažnju treba obratiti na njegovo uređenje jer je predsoblje neki vid "portala" za energiju koja ulazi i izlazi u našem domu. Postoji više feng šui pravila za ovaj prostor kojih se vredi pridržvati, ali ova 3 prema stručnjacima ne treba prekršiti.

Pročitajte još

Evo koje stvari nikada ne treba imati u predsoblju:

1. Nered - razbacane cipele, puno garderobe na čiviluku...

Predsoblje treba da bude minimalistčki uređeno, sa što manje stvari. Uredan i čist protor privlače mir i harmoniju, a nered negativnu energiju i blokira tok pozitivne či energije. Razbacane stvari, brojne cipele na podu ili garderoba na čiviluku, kao i kanta za otpatke, nikada ne treba da se nađu u predoblju jer privlače loše vibracije.

2. Zid kao blokada

Ukoliko u predsoblju imate zid koji je blizu vrata, to je znak negativne energije. Kada uđete u dom i prvo što ugledate jeste zid, samoi ćete imati osećaj energetskje blokade. Ovo ne mora da podraumeva daa zid treba srušiti, već možete iskoristiti stari trik sa ogledalom. Okačite ogledalo na taj zid, neka reflektuje slobodan prostor. Tako da kada uđete u prostoriju, odmah vidite odraz prostora u ogledalu umesto samog zida. Važno je izbeći da se u odrazu ogledala ne vide ulazna vrata.

3. Pokvarena vrata

Ako se vaša ulazna vrata kvare, škripe ili teško otvaraju, važno je da se ih popravite. Na energetskom nivou, veruje se da problemi sa vratima otežavaju otvaranje novih mogućnosti. Zato se uverite da su vaša vrata bez pukotina, ogrebotina ili blokada. Uklonite sve predmete koji ometaju slobodno zatvaranje ili otvaranje ulaznih vrata.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj