Smeštena u malom mirnom gradu u Japanu, ova kuća čini jednostavan i minimalistički dom za petočlanu porodicu, a ima 45 kvadrata. Ima upečatljiv eksterijer, 4 visoka drvena klizna vrata koja se protežu sa oba kraja predstavljaju sam ulaz u kuću. Kada se vrata otvore, očekuje vas dom napravljen od procinkovanog čelika. Ispred kuće je trem i prostor za igranje i druženje porodice, ljuljaška, tobogan i klupa na kojoj može da se sedi, ali i da se u njoj skladište cipele.

Kuhinja je izuzetno praktično napravljena, a dnevna soba i trpezarijski deo izdvojeni su za stepenik od kuhinje. U kuhinji ima puno mesta za skladištenje, ali je prava riznica za to kuhinjstko ostrvo koje služi i kao trpezarijski sto. U kuhinjskom ostrvu skladišteno je posuđe, ali i rerna i mikrotalasna, a oko ostrva poređene su stolice raznih veličina za sve članove porodice.

U ovom domu živi 5 članova, otac, majka i troje dece. Dnevna soba je klasična, podrazumeva sofu i TV, a prostor za spavanje je jednostavan, sastoji se od kreveta i par detalja. Deca imaju poseban uzak prostor za učenje, a u domu su smešteni i kupatilo, toalet i vešernica.

U galeriji ispod pogledajte slike ove jednostavne kuće od 45 kadrata u kojoj živi petočlana porodica.

Youtube/Printscreen/Never to small Kuća od 45 kvadrata za petočlanu porodicu

Ispod pogledajte video!

BONUS VIDEO:

Kamp Kuća 2 Tiktok/lucyrobathan

Izvor: Sensa