Sređivanje malih stanova predstavlja izazov - kako da stavite sve što treba u samo jednu prostoriju? Tajna je u pažljivom organizovanju u garsonjerama, ali u pametnom nameštaju. Na TikToku smo pronašli garsonjeru od 24 kvadrata u kojoj ima prostora za sve, a praktičan nameštaj vas može inspirisati ako planirate da pravite orman, regal ili kuhinju po meri.

Već na samom ulazu nalazi se orman u kojem su smeštene sve neophodne stvari - od garderobe i posteljine, do usisivača i električnih aparata. Takođe, u ormanu se nalazi ugradna rerna i mikrotalasna, kao i skriven frižider i zamrzivač. U nastavku ormana nalazi se polica za TV, takođe sa posebnim fiokama za odlaganje. Polica je prostrana, pa može da predstavlja i radni sto. Ono što oduševljava jeste što se iz jedne fioke u ormanu vadi rasklopiva daska za peglanje.

Kuhinja sa šankom je takođe praktična, u njoj je skrivena veš mašina, a različite klizajuće police pametno su osmišljene kako bi u malu kuhinju mogle da stanu sve potrebne stvari - od testenina i žitarica do neophodnih začina. Šank služi za ručanje, a oko njega nalaze se narandžaste barske stolice koje razbijaju monotoniju u crno-belom prostoru sa kombinacijom drveta.

Tik Tok/miksonhome Garsonjera od 24 kvadrata

Odmah do kuhinje nalazi se dnevna soba sa ugaonom garniturom, stočićom, u kojoj je opuštanje zagarantovano dok gledate TV. Garnitura se rasklapa, pa se na njoj spava, a prostor je osvetljen zbog velikog prozora.

U video prilogu ispod pogledajte praktično uređenje garsonjere od 24 kvadrata!

Kako srediti garsonjeru od 24 kvadrata TikTok/miksonhome

(Sensa)

BONUS VIDEO:

JEDINI STANOVNIK ZAJEČARA KOJI JE UGRADIO SOLARNE PANELE! Osamdesetih među prvima uveo i podno grejanje, a evo o čemu još sanja kurir televizija