Uskrs je vreme kada se porodica i prijatelji okupljaju i provode vreme u toploni svog doma. Većina ljudi se trudi da bude kreativno oko dekoracije. Ovo su 5 saveta stručnjaka kako da iskoristite kreativnost na najbolji mogući način i da uz malo vremena i para, učinite enterijer bajkovitim. 

Cveće na stolu, možete odabrati narcise

Gotovo ništa ne govori o proleću i Uskrsu više od prepune vaze svetlih, šarenih narcisa. Ovaj aranžman je idealan za središnji deo trpezarijskog stola koji će dnevnu sobu dovesti do izražaja.

Drvo sa visećim jajima

Okačite obojena jaja na cvetne grane. Traku koja je na žici provucite kroz svako jaje i nazad da biste napravili petlju na vrhu i tanki rep ispod. Ako je vaša tkanina dovoljno široka i teksturirana, možda nećete morati da vezujete čvor ispod jajeta da biste ga držali na mestu, samo isecite krajeve po želji. Jaja treba da budu veštačka i da imaju rupicu.

Činija sa jajima koja su krašena trakom

Isecite traku i položite je na prazan karton za jaja i zalepite lepkom. Naslonite dno jajeta na tačku; povucite sa strane trake i zavežite. Napravite mašnu i ukrasite krajeve.

Venac sa crvenim jajima

Simboli ponovnog rođenja u mnogim kulturama predstavlja crveno jaje, koje se i odvaja kao čuvar kuće. Venac napravite od izdubljenih kokošijih i prepeličijih jaja.

Drveni svećnjaci

Drveni svećnjaci za jaja premazani crvenom bojom savršen su način da učinite dom elegantnim. Najidealnije je da ih postavite na stolu i na kredencima, piše sajt Martha Stewart.

Saznajte kako da skuvate jaja za Uskrs, a da ne popucaju.

BONUS VIDEO:

Uskršnja dekoracija TikTok/dekoria.pl

Sensa/A.S.