Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astrologija Vertikalnog Vremena

Uskladite se sa svojom svrhom

Pored horizontalnog vremena, unutar koga se odigrava čitavo polje sudbine koje astrološki posmatramo preko planetarnih tranzita, postoji i Vertikalno Vreme, unutar koga se formira sama svrha i potreba dana. Usklađenost sa ovom vibracijom vremena omogućava svakom pojedincu da aktivira balans unutar sudbine koja je predstavljena tranzitima.

Vertikala Vremena predstavlja poseban kvalitet inteligencije unutar svakog dana, koji podržava primarnu potrebu tog dana.Ukoliko osoba uspe da uđe u datu Vertikalu Vremena, odnosno da uspostavi energetski kvalitet koji je u potpunom skladu s kosmičkom potrebom dog dana, kažemo da je ušla u „vertikalni" tok vremena, odnosno onaj koji u sebi nosi poruku dharme ili svrhe, za razliku od „horizontalnog vremena", unutar koga su sadržani kodovi sećanja, odnosno kodovi karme.

Bivajući u vertikalnom polju vremena, odnosno polju dharme, natus je automatski slobodan od horizontalnog uticaja karmičkih sećanja, odnosno od negativnog upliva tranzita koje tog dana eventualno ima.Tokom ovog predavanja Aleksandar će govoriti o kodovima Vertikalnog Vremena i načinima da se uskladimo sa svojom svrhom na nivou svakog dana.

Ovom prilikom će biti predstavljen po prvi put novi Astrološki Kalendar, koji pored planetarnih tranzita sadrži i kodove Vertikale Vremena, kao i načine za ulazak u sinergiju sa ovom Vertikalom.

Važan dodatak ovog Kalendara predstavlja i deo o efektu dinamizma Jezgra Zemlje. On ukazuje na posebne trenutke unutar svakog dana kada je moguće dovesti u balans uticaje određenih planeta sa uticajima na Zemlji. Autor ovog dodatka je poznati francuski Telurolog, D. Didier koja je zajedno sa Aleksandrom učestvovala u kreiranju ovog kalendara.

Svi koji uplate do 05. septembra imaće 20% popusta za novi "Astro Telurološki kalendar sa kodovima vertikalnog vremena" koji će moći da kupe na predavanju.

Svi zainteresovani za predavanje trebaju se prijaviti unapred radi rezervacije mesta na [email protected]

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj