Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Seminar: Meridijani Tela dvanaeste kuće

Dvanaesti meridijan nosi priču naših uverenja, koja predstavljaju odgovor našeg tela na datu situaciju.

Dvanaesti meridijan predstavlja meridijan celine koji u sebi ima sve ostale meridijane. On je prvi i početni kome se obraćamo za bilo koje postignuće. U njemu su sadržana sva naša psihološka uverenja koja nas vode ka postignuću ili nas onemogućavaju da ih postignemo. Često vlada našim suprotnostima i kontradiktornih stanja našeg energetskog potencijala. To je simbolika Riba koje plivaju u suprotnom smeru.

Verovanje je pitanje 12. meridijana i 12. kuće. Verovanje je uvek stanje u kome realnost doživljavamo telom. Ukoliko možemo fizički da pratimo svoju misao, mi verujemo. Verovanje nije nešto što možemo mentalno dokučiti i nositi kao stav. Verovanje je odgovor našeg tela na datu situaciju. Ono što nam se u svakodnevnom životu događa - to su naša uverenja. Ako smo srećni i događa nam se čarolija - to je znak da verujemo u sreću i čaroliju. Najbolje vidimo šta verujemo kada pogledamo šta nam se događa. Prava izjava za nas jeste: Verujem, dakle postojim.

Seminar je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti. Namenjen je svim studentima druge godine Energetske Psihologije i svim osobama zainteresovanim za balansiranje simbolike 12. natalne kuće. Održava se 22.4. u Asocijaciji za Energetsku psihologiju od 12 do 16 časova.

Teme:

  • Uverenja i psihološke obrnutosti
  • Odnos uverenja i meridijana srca
  • Testiranje nivoa psiholoških obrnutosti
  • Tretman psihološke obrnutosti

Više informacija na: 011. 267.31.92, 064.387.222.4 ili [email protected]

www.energetskipsiholog.org

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj