Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Seminar: Hrana za dušu i telo

Okruženi smo izobiljem informacija i izbora koji se tiču zdrave ishrane i vitalnosti. Ipak, tako često smo zbunjeni i zavedeni pogrešnim informacijama. U septembru će u Beogradu gostovati dr Katarina Melzer koja će nam pomoći da ...

Dr Katarina Melzer je istaknut međunarodni stručnjak i predavač u oblasti nutricionizma i fiziologije. Blisko sarađuje sa nekim od najpoznatijih stručnjaka i institucija u oblasti, redovno objavljuje radove u istaknutim naučnim časopisima i doprinosi međunarodnim konferencijama u vidu predsedavanja, moderacije i predavanja. Dr Melzer je direktor firme Equiliberty Consulting, d.o.o, koja pruža stručnu podršku u stvaranju okruženja, stavova i navika neophodnih za vođenje zdravog načina života pojedincima, vladinim, akademskim i međunarodnim organizacijama i korporacijma.

Body and soul food (2)
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Iako je ishrana jedna od osnovnih funkcija života, nijedna generacija do sada nije bila toliko zbunjena na koji način, kada i koliko jesti. Dr Melzer unosi jasnoću u sadašnju džunglu često zbunjujućih i kontradiktornih nutricionistikčih doktrina, od kojih mnoge nisu bazirane na naunčim rezultatima, pruža znanje i samopouzdanje da samostalno donosemo odluke o pravilnoj ishrani i ohrabruje nas da uživamo u tom procesu!

Seminar: HRANA ZA DUŠU I TELO
Datum: 13,14,15. septembar 18.30h
Mesto: Courtyard Belgrade City Center, Vase Čarapica 2-4, Beograd

13.septembra se program odvija na engleskom dok se 14. i 15. odvija na srpskom jeziku. U cenu programa su uključeni i apero i večera. 

Više informacija na: www.equiliberty.org; Instagram: @equiliberty; Facebook: @bebalancedbefree

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj