Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BESPLATNI GRUPNI ONLINE EFT TRETMANI JASMINE KOVAČEV: OSLOBODITE SE STRAHA OD KORONA VIRUSA!

Želite li da se rešite straha od korona virusa ali vam ne polazi za rukom? To je često mnogo lakše reći nego učiniti.

Ako se pitate da li ćete rešavanjem straha od korona virusa postati neoprezni i razboleti se, odgovor je NE. Rešavanjem straha nećete postati nerazumni nego vam ostaje mudrost i zdrav razum koji donosi najbolje moguće odluke kada nema uticaja straha i panike. Rešavanjem strahova dajete šansu vašem imunom sistemu da vas podrži u ovim izazovnim vremenima.

Hajde da to uradimo zajedno.

Strah značajno utiče na imuni sistem i mnogi budu pogođeni zdravstvenim problemom jer su ih njihovi strahovi učinili osetljivim.

Strah stvara nesanicu a jedna od važnih preporuka je podržati organizam na fizičkom nivou ne samo njutritivno nego i kvalitetnim snom.

Strah značajno utiče na logiku i analitiku pa u stanju straha i panike donosimo odluke koje imaju izgleda da privuku još više razloga za strah.

Zato NE PLAŠITE SE.

Posle dve nedelje veoma uspešnih besplatnih grupnih on line tretmana nastavljamo dalje sa podrškom. Divni utisci naših učesnika nas inspirisali da idemo dalje jos dva puta nedeljno tj.utorkom i petkom od 20h. Krećemo danas i pridružite nam se.

Šta je potrebno da bi bili deo grupe?

Prijavite se na sledeći link https://tehnikaemocionalneslobode.com/podrska/ . Napišite koji je aspekt straha u pitanju koji vas najviše pogađa. Neko se plaši za svoj život, neko za život bližnjih, posebno starijih, neko se plaši kako će se to odraziti na posao, neko se plaši gladi... Svi smo u različitim situacijama pa su stoga i strahovi šireg spektra. Znači, napišite koji strahovi vas more.

Slobodno prosledite ovaj email onima za koje znate da imaju strah od trenutne situacije i koji su voljni da rešavaju svoje emocije kako bi se što bolje nosili sa trenutnom situacijom.

Grupne tretmane vodi
Jasmina Kovačev
EFT Master trener i napredni praktičar
www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj