Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUT SLOBODNE ŽENE: Šestomesečni program lične transformacije i integracije

Ovo je program za žene koje žele da se povežu sa sobom, steknu samopouzdanje, primene naučena znanja i naprave trajnu promenu. 

Radeći decenijama na sebi, ali i sa ženama koje žele da unaprede svoj život, otkrila sam da ima mnogo stvari zbog kojih se ne osećamo slobodne: blokirane emocije, strahovi, stari programi kojih se držimo, navike koje nam više ne služe, porodica, roditelji, deca, partneri, novac, neodlučnost, ljubav, karijera, toksične veze. Toliko je stvari kojima dajemo značaj i zbog kojih se ne osećamo slobodno.

Mnogo je brzopoteznih tehnika koje obećavaju da za pet minuta dnevne rutine možemo promeniti život. Možda je to i istina, ali tek kada uronimo u svoju dubinu i očistimo svoje blokade, potisnute emocije i ograničavajuća uverenja.

  • Sa ovim programom idemo temeljno, od početka. Polako i detaljno. Nežno i istrajno. Odlučno i zajedno. Radićemo ne temama: prihvatanje, iskrenost, granice, primanje, davanje, dopuštanje, oproštaj, zahvalnost, samopouzdanje, pravo na izbor …
  • Naučićemo kako da proširimo svoju svesnost i ciljano radimo na ćišćenju blokada i promeni svega što nas sputava. Radićemo energetske vežbe, kliring tehnike, disanje, dnevne rutine i meditacije. I kada se sve očisti, onda je moguće kroz kraće dnevne vežbe održavati svoje novo stanje. Ništa se neće desiti preko noći, zato nam je potrebno vreme.

Ovaj program se zove Put, jer put traje i tokom njega se svašta dešava, menja, dolazi i prolazi, sviće i smrkava i potrebno je da budemo budne sve dok ne dođemo do cilja …

A na cilju nas čeka nagrada - naša lična Sloboda. Dozvola koju dajemo sebi. Veliki iskorak u novi život.

Možda već osećate veliki signal buđenja, kao znak da morate nešto uraditi kako biste se vratile sebi i svom životu. Znak da morate pronaći ključ. Ključ svoje lične slobode. Ključ povratka sebi.

Verujem da će moja goruća želja da budete tu i beskonačna pozitivna energija obasjati vaša srca, jer želim da zajedno rastemo.

Program počinje 1.12.2020. i trajaće šest meseci.

Više informacija možete pronaći na https://jelenamilanovic.com/put-slobodne-zene/

Za svaku od nas ključ povratka sebi može se razlikovati u odnosu na ono što nam je potrebno, a svakako postoje i neke zajedničke tačke o kojima vredi razmisliti. Ono što bi nam moglo pomoći u tome su ključevi koji mogu otključati neka vrata koja smo davno zatvorili. 

Razmisli, koji od ovih ključeva bi najpre upotrebila da se otključaš?

Deset ključeva lične slobode:

Dozvola – daj sebi slobodu da budeš to što jesi bez obzira na okolinu, tuđa očekivanja, strah da li ćeš biti prihvaćena.

Iskrenost – Brutalna iskrenost. Prema sebi i za sebe, bez lažnih slika i lica kojima si se možda do sada predstavljala svetu – ( imaš pravo da budeš slaba, imaš pravo da promeniš mišljenje, da tražiš pomoć …)

Granice – prema svima i svemu što te je do sada ugrožavalo, i svugde gde nisi umela da ih postaviš. Hrabro, nežno i dosledno – postavi granice i daj sebi slobodu

Dopuštanje - dopusti ljudima da budu to što jesu, nemoj se truditi da menjaš bilo koga osim sebe. Dopuštanje da sve ima pravo da postoji je put do slobode.

Davanje – da li više primaš ili daješ? Uvek je lakše davati, nesebično i radosno. Davanje je znak nesebičnosti, širokogrudosti. Davanjem usrećujemo druge ljude. Ipak ravnoteža sa primanjem mora postojati …

Primanje - Pitanje je zapravo, koliko si spremna da se otvoriš ka primanju? Koliko si spremna da primiš komplimente, poklone, nežnost, pažnju, ljubav, novac – bez potrebe da uzvratiš, bez osećaja da si dužna? Ovde leži tvoj kapacitet za uspeh u mnogim poljima

Oproštaj – oprosti zbog sebe i oslobodi se. Oprosti i sebi i drugima i kreni slobodno u život. Možda ćeš reći da je lakše reći nego učiniti, ali probaj jednu malu vežbu koju sam naučila od jednog mog učitelja:

Nabavi jednu svesku i 40 dana deset puta napiši: Opršatam sebi za sve što jesam i nisam učinila do sada. Ako preskočiš jedan dan, kreni od početka.

Doprinos – doprinos oslobađa, pruža osećaj svrhe, i radosti. Svaki put kada svojim bivanjem ili delanjem možeš biti doprinos nekome, to te uzdiže.

Zahvalnost – je prečica do mira, radosti i spokoja. Zahvalnost nam donosi obilje i oslobađa nas negativnih emocija.

Izbor – izbor da budeš i činiš ono što smatraš da je najbolje za tebe i tvoj život. Izbor nosi odgovornost i daje ti slobodu. Samo tvoju. Bez obzira na sve.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj