Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RITRIT SA MOHANĐIJEM: Regenerišite dušu i telo na obali Bosfora!

  Izvor: Foto:Promo

Nakon svega što smo prošli prethodne godine, pojedinačno i globalno, svima nam je potreban predah, malo ohrabrenja i punjenje pozitivnom energijom.

Izazove kroz koje smo prošli tokom prošle godine možemo pretočiti u snagu, fleksibilnost i stabilnost. Ovaj ritrit sa Mohanđijem vodi nas kroz put transformacije naših najvećih izazova u priliku za rast i napredak, na svim nivoima, uključujući fizički i duhovni.

Pridružite se ovom ekskluzivnom sedmodnevnom ritritu gde ćete dobiti priliku da se transformišete kroz Satsange i neobavezne razgovore sa Mohanđijem, podmladite svoje telo kroz jutarnje joga sesije sa Devi Mohan, opustite uz šolju čaja na Bosforu, detoksirate uz vegansku hranu koju priprema naši privatni kuvar, iscelite kroz meditacije, Mai-Tri metod, i druge tehnike. Pridružite se posebnoj proslavi Mohanđijevog rođendana upravo tamo gde se spajaju Evropa i Azija.

ritrit-sa-mohandijem-regenerisite-dusu-i-telo-na-obali-bosfora43
Izvor: Foto:Promo

Više informacija možete naći na linku: https://mohanji.org/events/transform-challenges-into-opportunities/ ili putem mejla na [email protected]

Prijave se vrše putem linka: https://mohanji.org/apply-for-program/

Mohanđi je svetski poznati humanitarac koji živi po uverenju „Pravo bogatstvo potiče od onoga što dajemo ovoj zemlji, a ne ono što od nje uzimamo“. Mohanđi veruje da je najbolja religija za ljude čovečanstvo, a najbolja duhovna praksa je Ahimsa (nenasilje) u mislima, rečima i delima. Mohanđi naglašava životni stil unutrašnje čistote, nenasilja, bezuslovne ljubavi i nesebičnog služenja prema svim bićima. „Istinsko majstorstvo je vladanje sopstvenim umom“, kaže Mohanđi, koji govori o putu bezbrižnosti, spontanosti i biti potpuno svoj!

ritrit-sa-mohandijem-regenerisite-dusu-i-telo-na-obali-bosfora4
Izvor: Foto:Promo/Unsplash

Učesnici ovog ritrita će imati priliku da borave u hotelu Four Seasons na Bosforu, smeštenom u osmanskoj vili iz 19. veka, koja očarava svojim ambijentom koji oduzima dah. Biti na obali Bosfora je jedinstveno uzbudljivo iskustvo - upravo tamo se završava Evropa i započinje Mala Azija, a azijska strana udaljena je samo nekoliko minuta morem.

ritrit-sa-mohandijem-regenerisite-dusu-i-telo-na-obali-bosfora
Izvor: Foto:Promo

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj