Hotel Danubia Park, Srebrno jezero 16 - 18. novembar 2012.

Tema vikenda: „Nova godina, novi vi"

Polazak je u petak, 16. novembra u 18h, a povratak u nedelju, 18. novembra u 17h.

Cene:

Dvokrevetna soba - 11.000 dinara (po osobi)

U cenu su uključeni prevoz i smeštaj na bazi dva puna pansiona, prisustvo svim predavanjima i radionicama. Rok za prijavu je 13. novembar 2012. Broj mesta je ograničen, za informaciju o dostupnosti kapaciteta molimo vas kontaktirajte agenciju I Travel: 011/3288-590

Instrukcije za plaćanje:

Uplatilac: vaše ime i prezime i adresa stanovanja

Svrha uplate: Uplata za aranžman Sensa vikend

Primalac: Privredno društvo za turizam i usluge I Travel d.o.o., Višnjićeva 2, 11000 Beograd.

Šifra plaćanja: 221

Valuta: RSD

Iznos: (prema cenovniku za dvokrevetnu ili jednokrevetnu sobu)

Račun primaoca: 170-0030012512000-51.

Nakon izvršene uplate, molimo pošaljite e-mail sa imenom i prezimenom i kontakt telefonom na sensavikend@adriamedia.rs.

Predavači i treneri:

  • Vesna Danilovac - kvantna harmonizacija
  • Tamara Ratković - energizacija tela
  • Dragana Jovanović - kako da obnovimo energiju i terapijske vežbe za kičmu
  • Siniša Ubović - put promene
  • Vladimir Topolšek - spontani krug

Biografije predavača:

Vesna Danilovac

Dr Vesna Danilovac je lekar, life i wingwave trener Internacionalnog Couching Instituta iz Berlina. Lekar sa sedmogodišnjim iskustvom u lekarskoj praksi, a sada konsultant, tre¬ner predavač, NLP master, life couch i prvi lekar Reiki terapeut u zemlji. Poseduje petnaestogodiš-nje iskustvo trenera-predavača u oblasti komunikacija, veština ličnog razvoja, us¬peha, poslovnog kodeksa.

Siniša Ubović

Siniša Ubović je glumac i jedini licencirani HYL trener na prostorima bivše Jugoslavije. Heal Your Life radionica je intenzivno iskustvo koje će uneti velike pozitivne promene u vaš život. Jedinstveni program ovih radionica baziran je na učenjima Lujze Hej, autorke svetskog bestselera Kako da izlečite svoj život, a pomoćiće vam da otkrijete sve svoje potencijale, da probudite svoju snagu, i da vam kroz jednostavne, ali snazne vežbe pomogne da počnete da živite život kakav zaslužujete.

Tamara Ratković - AFC Star

Tamara Ratković je profesor kineziologije sporta, licencirani predavač MK pilates metode (Michael King, osnivač Pilates Institute) i aerobik i fitnes menadžer kluba "Star". Završila je i orijentalnu dijagnostiku, homeopatsku školu, Akademiju življenja u sklopu edukacijskog programa Jadranke i Zlatka Pejića, pionira makrobiotike na ovim prostorima.

Dragana Jovanović - Life Centar

Dragana Jovanović je rođena Beograđanka, osnivač Life centra, dugogodišnji saradnik magazina Sensa i predavač na gotovo svim dosadašnjim Sensa vikendima. Po završenim studijama prava, radila je kao novinar i analitičar. Po odlasku u JAR, živi i radi u Kejp Taunu u najuzbudljivije vreme, vreme ukidanja aparthejda i dolaska Mendele na vlast. Po povratku u Beograd odlučila je da svoju ljubav - jogu i mnoge tehnike ličnog razvoja kojima se bavi - pretoči u koncept Life centra. Kao joga instruktor je radila sa jednim od najvećih učitelja današnjice - Desikačarom, sinom Krišnamačarije, zatim sa Menakom, Svensonom, Vasudevom, dr Erntom Srotom i mnogim drugima. Član je londonskog Life centra duže od deset godina. Kao NLP master je učila od Toma Besta, Čarlsa Foknera, Ajrlin Devidson, Petera Vitske. Od Dajen Dan je naučila Munaki, šamansku tehniku povezivanja sa elementima prirode. Dragana je takođe teta i reiki praktičar, licencirani je instruktor Power pilatesa, a učila je savremeni pristup pilatesu od Majkla Kinga. Bavi se mnogim tehnikama relaksacije i meditacije.

Vladimir Topolšek - spontani krug

Spontani krug stvara uslove za aktivnost celog mozga, pravilne funkcije nervnog sistema, te njihovu komunikaciju sa telom. Razne dimenzije specificnih pokreta ujedinjuju veštine razlikovanja i analiziranja, integraciju vida, sluha i dodira, percepciju, pamćenje, veštine pisanja, čitanja i govora, centriranje - psihička i fizička stabilnost. Program sadrži vežbe: za zdrav mozak i dugovečnost, lepotu kože i vitalnost, aktiviranje i balansiranje energetskog sistema tela, antistres program; reprogramiranje ličnog polja navika; akutap - čišćenje i detoksikacija od mentalnih, emocionalnih i hemijskih toksina... Vežbe predaje i drži Vladimir Topolšek koji je svoje veštine stekao učeći od oca Maria Topolšeka koji je poznat kao pokretač je jedne od prvih škola Uechi ryu karatea u Evropi, kao i Tai chi chuan škole na Balkanu, a 2007. godine po prvi put na naše prostore donosi veštinu Yi quan.