Emisija Sensa Experience donosiće vam svakog drugog petka od 15 h inspirativne i drugačije priče i sagovornike, koji će vas inspirisati da se pokrenete i steknete nova iskustva.

Sensa Experience je emisija u kojoj kroz razgovore i upoznavanje sa zanimljivim sagovornicima i saradnicima magazina Sensa, možete da steknete nova saznanja i iskustva o širokom spektru disciplina za poboljšanje psihofizičkog stanja, izgradnje najbolje verzije sebe i kristalisanje svojih želja, potreba i mogućnosti. Od umetnosti preko psihologije do fizičkih veština i treninga uma, kroz Sensa experience emisiju ćemo vas voditi do hrabrih, neobičnih i maštovitih ljudi, koji svojim zanimanjima i ličnim primerom osvetljavaju put lične promene i mapu ljubavi prema sebi i drugima.

U petoj epizodi Sensa Experience emisije razgovaramo sa DragoljubomMilosavljevićem.

Dragoljub Milosavljević je direktor Beogradskog trkačkog kluba poznatijeg kao BRC. Ljubitelj je sporta, studirao na DIF-u i ujedno radi i kao instruktor u BRC školi trčanja.

Dragoljub Milosavljević nas ovog puta upoznaje sa nordijskim hodanjem i činjenicama koje nismo znali o ovoj fizičkoj disciplini. Ukoliko imate želju da se krećete i vapite za svežim vazduhom i boravkom napolju, ova jednostavna i praktična aktivnost će učiniti da zavolite sport, čak i ako niste ljubitelj kretanja po svojoj prirodi. Postepeno, možda ćete se kroz nordijsko hodanje zainteresovati i za jače fizičke aktivnosti. Naša izvršna urednica Lena Sudar razgovarala je sa Dragoljubom o ovoj, u Srbiji novoj dispciplini, i njenim prednostima.

Pogledajte celu epizodu u video prilogu!