Sensa Flows su razgovori sa ljudima koji nas inspirišu i koji su tu da vama pruže motivaciju i podsticaj. Odgovaraćemo na razna pitanja ali ćemo ih i postavljati. Biramo za vas stručnjake iz različitih oblasti i pričamo o svemu otvoreno i sa lakoćom. Istražujemo ideje, delimo iskustva i pronalazimo načine da budemo lagani i prisutni, bolji i saosećajniji. Sve teme su na stolu, o svemu možemo da pričamo i da vežbamo kako da se povežemo, osetimo, osvestimo i realizujemo svoje potencijale. Sensa Flows vas vodi u avanturu i istražujemo sve ono što nas čini ljudima - jedinstvenim bićima koja imaju moć da menjaju, grade i stvaraju.

U šestoj epizodi podcasta Sensa Flows družimo se sa Jelenom Milanović.

Jelena Milanović, Access Bars & Body Process Facilitator, NLP trener i kouč, govori o promenama, lakoći postojanja i alatima koji menjaju energiju i svest.

Kako Access Consciousness može da nam promeni perspektive, olakša realnost i zašto u kombinaciji sa alatima NLP-a daje odlične rezultate. Saznaćemo kako je Jelena doživela izazove godine koja je za nama i kako zamišlja godinu koja nam dolazi. Govorimo o životu koji treba da nam bude radosna igra i zabava. Kako može još bolje od ovoga!

Pogledajte celu epizodu!