Gde su praznici, tu je i hrana! Praznična trpeza se ogleda, sa jedne strane, u tome da pravimo jela koja mogu da stoje, pa da ne moramo svaki čas u kuhinju da nešto pripremamo, a sa druge strane, treba da bude sačinjena od obroka koji će svojim kvalitetom, hranljivošću i izgledom ulepšati svečane trenutke koje delimo sa najmilijima.
Svi koji žele da obogate svoju prazničnu trpezu jelima od sirovih namirnica steći će mnoštvo ideja na radionici koja će biti održana 5. januara 2013. godine od 11h do 17h.
Dobrodošli su svi zainteresovani, što znači i oni koji jedu meso kao i termički obrađenu kranu, jer je cilj radionice učenje novih recepata za proširenje jelovnika ukusnim jelima, kolačima i drugim gurmanlucima kao i kombinovanje hrane bez potrebe za radikalnim promenama
Najava i rezervacija mesta unapred je obavezna, zbog pripreme hrane. Prijave se primaju telefonski na broj telefona 063 726 1099, Margareta.
Šta vaša omiljena kafa govori o vama? Izbor otkriva da li ste pomirljivi, spontani ili proračunati
Ne nasedajte na 5 trikova narcisa: Evo kako da pokvarite plan manipulatoru koji krši sva pravila
4 cveta unesite u kuću na Uskrs: Donose sreću, mir, ljubav i blagostanje, a jedan žuti buket priziva novac
Šta vas zaista čini srećnim? Izabrani cvet otkriva da li vas raduju male stvari ili tražite specijalne efekte
Mudre misli patrijarha Pavla o hrišćanskim vrlinama: “Nikad nije bilo lako biti čovek među ljudima”