Sastojci:
- 1/4 šolje maslinovog ulja
- 2 čena belog luka, sitno iseckana
- sok i rendana kora limuna
- 1 kašicica semena komorača, pečenog i isitnjenog
- par listova svežeg origana (po ukusu)
- so i biber
- dva fileta oslića
Priprema: Pomešajte sve sastojke za marinadu i ostavite ribu da se marinira nekoliko sati. Grilujte nekoliko minuta sa obe strane i poslužite sa salatom od tanko isečenih listova tikvice, narendanog svežeg komorača, mladog spanaća i mladog luka.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!