Sastojci:
- 100 gr oceđene tunjevine
- 200 gr konzervirane leblebije (oceđene)
- 50 grama tahini paste
- 1 čen belog luka
- 1 struk mladog crnog luka
- 1 kašičica susamovog ulja
- 1 kašika limunovog soka
- korijander, kumin, mrvljeni biber i so po ukusu
Priprema:
Tunjevinu, leblebije i tahini pastu izmiksati štapnim mikserom. Dodati iseckan crni i beli luk, susamovo ulje i limunov sok. Na kraju začiniti po ukusu.
Izvor: Lovesensa
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!