Sastojci:
- 6 kašika ovsenih pahuljica
- 500 ml pirinčanog mleka
- 3 zrele banane
- 100 g mlevenih ili seckanih oraha
- 2 kašike šećera
- 2 kašike meda
- 1 kašičica cimeta
Priprema:
U tanjiru izgnječite viljuškom dve banane. U manjoj šerpi zagrejte pirinčano mleko, dodajte ovsene pahuljice i šećer i kuvajte na umerenoj temperaturi 2-3 minuta.
Potom umešajte orahe i banane, promešajte i kuvajte još 2-3 minuta dok smesa ne postane kašasta.
Sklonite sa ringle, sačekajte da se malo ohladi, pa umešajte med i cimet, podelite u dve porcije, dodajte kolutove preostale banane i poslužite.
Izvor: Posna jela
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!