Gaisheda je plemenska isceliteljka i lider u duhovnosti zasnovanoj na principima rada sa planetom Zemljom. Njen glavni rad je vezan za šamansku energetsku medicinu i on povezuje drevna plemenska učenja sa modernom konsultantskom praksom.

Na isti način povezuje i drevna astrološka znanja sa plemenskim i šamanskim učenjima. Od 2011. godine Gaisheda Kheavok je posvećena kao starešina svog plemena, od tog dana ona je poznata kao Donosilac Poruka od Majke. Gaisheda je svetski poznati predavač na konferencijama iz energetske psihologije i energetske medicine i osnivač i direktor škole energetske medicine Whispering Song School of Energy Medicine.

Energetska medicina i misterije Zemlje: Indijanka iz plemena Vuka otkriva tajne isceljenja...

Njeni revolucionarno trasformativni seminari koje vodi širom sveta već više od 35 godina su iscelili i probudili hiljade ljudi širom sveta da žive svoje darove i blagoslove. Ona vodi i grupe širom sveta po svetim mestima planete Zemlje otkrivajući im misterije naše planete i učeći ih kako da rade sa energijama zemlje, stvarajući svetski pokret za poštovanje Zemlje.

Poslušajte Gaishedinu isceljujuću pesmu klikom na OVAJ LINK.