Sastojci:
- 200 g preprženih lešnika
- 200 g urmi
- 400 g ovsenih pahuljica
- 2 kašičice ekstrakta od vanile
- 3 kašike kakao praha
- 1 pomorandža
Priprema:
Sipati prepržene lešnike, urme, 200 g ovsenih pahuljica, ekstrakt vanile, kakao i rendanu koru od pomorandže u blender i izmiksati dok ne dobijete usitnjenu smesu. Presuti u veću činiju, dodati preostale pahuljice i promešati. Ovako dobijenu smesu presuti u teglu sa poklopcem i čuvati do 2 nedelje.
Kuvanje:
Za pripremu čokoladne kaše, trebaće vam 200 ml kokosove vode i 65 g smese. Staviti na umerenu vatru i umešati, kuvati 3 do 4 minuta i presuti u činiju za služenje. Po želji, dodati kašiku ili dve grčkog jogurta i kriške sezonskog voća.
Izvor: Organ vlasti
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!