Torteline možete da pravite sami, ali ukoliko niste vični tome ili nemate vremena, poslužiće i polugotovi toretelini iz pakovanja. Uz malo začina i dodatak bundeve i šampinjona uživaćete u ovom laganom obroku.

Šumska tajna koja čuva zdravlje: Ivanka Milenković, magistarka bioloških nauka otkriva korisna svojstva pečuraka

Sastojci:

  • 10-15 iseckanih šampinjona
  • šaka žalfijinog lišća
  • maslinovo ulje za prženje
  • ½ šolje pirea od bundeve
  • 4 kašičice pavlake za kuvanje
  • so i biber po ukusu
  • pakovanje tortelina

Priprema:

Pripremite torteline prema uputstvu sa pakovanja. Dodajte pire od bundeve, lišće žalfije, pavlaku za kuvanje, začinite po ukusu i sve sjedinite na blagoj vatri u tiganju u koji ste pre toga stavili maslinovo ulje. Dodajte smesi blago dinstane šampinjone i uživajte!

Izvor: Lovesensa