250 grama susama- 1 veza bosiljka
- 1 čen belog luka
- 1 kašičica krupne morske soli
- 60 ml maslinovog ulja
- 1 veza spanaća
- 3 veće tikvice
Priprema: Na tihoj vatri sjedinite susam i morsku so. Kada susam dobije lepu zlatnu boju ohladite ga. Ohlađeni susam stavite u blender, zatim dodajte bosiljak, spanac, beli luk i blendirajte 3-4 minuta. Masu stavite u keramičku posudu i uz lagano mešanje dodajte maslinovo ulje.
Tikvice isecite na dugačke štapiće tako da podsećaju na špagete. Pripremljenu masu sjedinite sa tikvicama i služite uz svež sos od paradajza i paprike.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!