Jupiter, planeta sreće i obilja, ulazi danas, 13. maja, u znak Riba i iz njega će vladati naredna dva meseca.

Poznato je da Jupiter povećava, širi, razmnožava, tako da će sve što mislite i preduzmete biti duplirano i povećano. "Kakve su nam misli, takav nam je život" - u periodu Jupitera u Ribama, od 13. maja do 27. jula, posebno obratite pažnju na ono što mislite i želite.

Veoma je važno suočiti se sa sobom i svojim najdubljim emocijama. Šta vas čini srećnim, šta vas ljuti, šta vam odgovara, a šta ne odgovara, ko vas okružuje i koju energiju emitujete? Energija kojom zračite tokom Jupitera u Ribama biće presudna za ono što ćete privući.

Ako otvorite srce i vežbate zahvalost, ovaj aspekt može doneti pozitivnepromene i nagrade. Ne upoređujte se sa drugima, ne gledajte u tuđe živote, ne dokazujte drugima da ste u pravu, vež samo živite onako kako želite, u skladu sa svojom svrhom i prirodom.

Zamenite strahove, kritike i nesigurnosti verom u sebe. Kada je srce nadareno optimizmom i samopoštovanjem, manifestujemo mnogo lepšu energiju koja nam se duplo vraća. Verujte u dobre ishode, a prvenstveno verujte u sebe i svoje sposobnosti.

Postavite jasnu nameru šta je to što želite da ostvarite u naredna dva meseca. Otpustite sve ono što vas blokira da to ostvarite, otresite negativno kao prašinu, otvorite se za nove stvari. Ne budite nestrpljivi i opsednuti željama, već precizno kreirajte svoju nameru, napravite prvi korak i magičan prah Jupitera u Ribama daće vam podsticaj da nastavite.

Jupiter u Ribama posebno ceni zahvalnost, pa možete početi da pišete dnevnikzahvalnosti u kjem ćete istaći sve ono dobro i divno sa čim ste blagosloveni. Ovaj ritual donosi dobru energiju, ali vas motiviše i podseća da nikada ne postoji samo tamna strana slike.

Budite sigurni da će ovaj aspekt doneti nešto novo i drugačije u vaš život, a vi to raširenih ruku prihvatite i radujte se svakoj promeni i šansi. Posebna magija očekuje nas na polju ljubavi, pa se pripremite za neke važne pozive i susrete. Ovo je dobar period da započnete ili pokrenete nešto novo na polju karijere, jer se to može odraziti i na 2022. godinu.

Izvor: Sensa